Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν περίμενα τέτοιο χτύπημα από τη μοίρα»
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν περίμενα τέτοιο χτύπημα από τη μοίρα»

Πρόσφατα η Μυριέλλα Κουρεντή συγκίνησε μιλώντας για την ξαφνική απώλεια του συντρόφου της, η οποία της προκάλεσε σοκ. Η ηθοποιός ήταν μαζί του επτά χρόνια.

«Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Ζήτησα τη βοήθεια ειδικού», είχε αποκαλύψει, ενώ σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, είπε:

«Θεωρώ ότι γενικά οι άνθρωποι που προβάλλονται από τα Μέσα θα έπρεπε να περνάνε το μήνυμα ότι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, ότι κι εμείς αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά τα καταφέραμε και τις ξεπεράσαμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα έπρεπε να μιλήσω για το θάνατο του συντρόφου μου.

Δεν είναι κάτι που έχω ξεπεράσει. Ίσα – ίσα με έκανε πολύ πιο δυνατή τότε, όταν συνέβη. Οπότε δεν ήταν κάτι που το είπα αυθόρμητα και ένιωσα οικειότητα. Δεν είναι κάτι που νιώθω ότι θα πρέπει να φοβόμαστε, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να τον αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας. Ξεχνάμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και ότι δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Ήταν η πιο έντονη εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Με βρήκε εντελώς απροετοίμαστη και σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα τέτοιο χτύπημα από τη μοίρα και χρειάστηκα πολλή βοήθεια για να το ξεπεράσω στην αρχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved