H απίστευτη ιστορία του τραγουδιού «Ζητάτε να σας πω» του Αττίκ!
Showbiz

H απίστευτη ιστορία του τραγουδιού «Ζητάτε να σας πω» του Αττίκ!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην μουσική υπερπαραγωγή για τη ζωή του Αττίκ. Η ίδια αποκαλύπτει μία άγνωστη και απίστευτη ιστορία που κρύβεται πίσω από μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αξέχαστου Αττίκ! Διαβάστε παρακάτω τι είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της... 

Στο τραγούδι του Αττίκ «Ζητάτε να σας πω» υπάρχει μια συγκινητική και δυνατή ιστορία. Σε γοήτευσε η ιστορία αυτή;

Είναι ευαίσθητα πλάσματα οι καλλιτέχνες, έτσι; Πολύ! Η ιστορία λεει ότι είχε γράψει το «Είδα µάτια» για τη δεύτερη γυναίκα του, τη Μαρίκα Φιλιππίδου, που ποτέ δεν την ξεπέρασε, η ίδια τον εγκατέλειψε για τον Σταµάτη Μερκούρη, τον πατέρα της Μελίνας. Κάποιο βράδυ πήγε στη «Μάντρα» του Αττίκ µε τον νέο της σύζυγο. Ο κόσµος άρχισε να σχολιάζει αλλά και να ζητά επίµονα από τον Αττίκ να πει το «Είδα µάτια». Τότε ο Αττίκ τούς ζήτησε δέκα λεπτά, πήγε στο καµαρίνι του και έγραψε ένα νέο τραγούδι, το «Ζητάτε να σας πω», που εξέφραζε ό,τι ένιωθε εκείνη τη στιγµή! Πράγµατι, είναι µια θεϊκή ιστορία που δείχνει πόσο ευαίσθητος και µοναδικός, στο πέρασµα των χρόνων, ήταν.

Στο «Αναζητώντας τον Αττίκ» θα σε δούμε με τη σαρωτική Ζωζώ Σαπουντζάκη στη σκηνή. Δώσε μου εικόνα της από τις πρόβες και τα παρασκήνια.

Εξαιρετική, µπριόζα, πάντα έφηβη, πληθωρική, εξαίσια φωνή, φοβερή performer, γεµάτη ζωή και λαχτάρα για τη σκηνή!

Είναι ζηλευτή η ενέργειά της στην ηλικία της.

Η Ζωζώ δεν έχει ηλικία. Τη ζηλεύουµε και την καµαρώνουµε όλες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved