Μαρία Ναυπλιώτου: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν έριξαν φώτα στην προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: «Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν έριξαν φώτα στην προσωπική μου ζωή»

Η Μαρία Ναυπλιώτου σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή. Και ακόμα πιο σπάνια αποκαλύπτεται κάτι για εκείνη δημόσια καθώς όπως εξηγεί και η ίδια, δεν θέλει να μοιράζεται με άλλους τα πολύ προσωπικά της. 

Φοβάσαι μήπως σε βρουν οι παπαράτσι; Δεν σε κυνηγούν εσένα πια, μην ανησυχείς!

Σωστά το λες το «πια», γιατί παλαιότερα το είχα ζήσει αυτό κι ήταν λίγο… αγριευτικό. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα, δεν θέλω να υπάρχω στον χώρο με τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά μου και αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν έριξαν φώτα στην προσωπική μου ζωή. Η ιδιωτική ζωή λέγεται ιδιωτική γιατί αφορά μόνο εμάς και κανέναν άλλον.

Να υποθέσω ότι θα πας με φίλους, γιατί την τελευταία φορά που τα λέγαμε ήσουν μόνη.

Κι εξακολουθώ να είμαι, αλλά -όπως τόνισα πριν- αυτό αφορά μονάχα εμένα.

Μια τόσο όμορφη γυναίκα, όπως εσύ, πώς μπορεί να είναι μόνη της; Δεν το πιστεύω.

Ισως το πιστέψεις αν θυμηθείς πως δεν έχω σταματήσει να τρέχω από πρόβες σε παραστάσεις που έχουν απαιτήσεις ενός... πρωταθλητή που δεν μπορεί να ξενυχτά, να πίνει ένα ποτήρι παραπάνω, να ξοδεύει τις δυνάμεις του, έχοντας να σηκώσει το μεγάλο βάρος ρόλων όπως ήταν η Μήδεια πέρυσι το καλοκαίρι, όπως ήταν η Μπλανς μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όπως είναι η Ράκελ που υποδύομαι τώρα ή η Κλυταιμνήστρα που έρχεται το καλοκαίρι. Ας μην υπερβάλλω, όμως. Οταν έρθει ο έρωτας βρίσκεις τον χρόνο που χρειάζεται, όσο κι αν τρέχεις.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved