Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω να πάρω ρεπό εδώ και δύο μήνες»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω να πάρω ρεπό εδώ και δύο μήνες»

Ο Γιάννης Στάνκογλου συμμετέχει στην παράσταση «Ηλίθιος» του Ντοστογιέφσκι κάνοντας τον κακό ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια κάνει και την παιδική παράσταση «Θησέας»

Πώς έχει δύναμη να συμμετέχει σε δύο διαφορετικές παραστάσεις τόσα χρόνια;

«Κάθε ηθοποιός βρίσκει τη δική του εκτόνωση που είναι απαραίτητη. Πλέον όμως δεν έχω δύναμη και χρόνο ώστε μετά το θέατρο να βρίσκω τρόπους εκτόνωσης για να ηρεμήσω. Μου είναι απαραίτητο να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος. Είναι δύσκολο πράγμα η υπερένταση. Φυσικά παραπονιέμαι και γκρινιάζω. Αλλά καταλήγω ότι είμαι ικανοποιημένος με τα πράγματα που κάνω. Βρίσκουν ανταπόκριση και στον κόσμο. Δεν εννοώ απλά τα γεμάτα θέατρα. Εμείς οι ηθοποιοί καταλαβαίνουμε πώς νιώθει ο θεατής. Είναι άμεσο και ζωντανό το θέατρο. Δεν ξέρω αν είμαι απαιτητικός, αλλά επιλέγω να κάνω πράγματα που γουστάρω και θέλω να τα κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Μετά από 20 χρόνια στο θέατρο, θέλω να αφήσω κάτι πίσω. Αυτό είναι το θέατρο: ένα έργο και μια δυο στιγμές μένουν στους θεατές», λέει μεταξύ άλλων στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Διακοπές θα κάνω 20 μέρες το καλοκαίρι. Χρειάζομαι τις διακοπές. Τώρα που μιλάμε έχω να πάρω ρεπό εδώ και δύο μήνες. Είμαι συνέχεια σε θέατρο και πρόβες. Το διαχειρίζομαι. Είναι όλα στο μυαλό μας. Εκεί που καθόμαστε στο σπίτι με τη γυναίκα μου και είμαστε και οι δύο κουρασμένοι, θα γυρίσω να της πω: Θέλεις να πάμε για ένα ποτάκι;". Το ένα θα γίνουν δύο και κάπως έτσι βρίσκουμε τρόπους να ξεφεύγουμε από την κουραστική καθημερινότητα. Και την επομένη επιστρέφουμε. Ετσι είναι η ζωή. Μένουμε πάντα στο κέντρο. Δεν θέλω να φύγω από το κέντρο της Αθήνας», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved