Παπαργυρόπουλος: Η ζωή στις ΗΠΑ, οι διάσημοι φίλοι και η αναζήτηση «ψυχής» στην Ινδία
Showbiz

Παπαργυρόπουλος: Η ζωή στις ΗΠΑ, οι διάσημοι φίλοι και η αναζήτηση «ψυχής» στην Ινδία

Η λογική έλεγε ότι θα ακολουθήσει την επιχειρηματική δραστηριότητα του πατέρα του, που θα του πρόσφερε μια άνετη οικονομικά ζωή, εκείνος όμως έκανε αυτό που του έλεγε η καρδιά του, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους.

Αυτός είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μια καλλιτεχνική φύση, ατίθασος και συναισθηματικός μαζί, που κανένα «πρέπει» δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα του. Πρωτότοκος γιος του επιτυχημένου επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ο σημερινός παίκτης των «Διασήμων» στο «Survivor» γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 1986.

Μεγάλωσε με πολλή αγάπη από μια οικογένεια που του πρόσφερε τα πάντα. Η μητέρα του από την Κρήτη και ο πατέρας του από τον Παρνασσό φρόντισαν να τον αναθρέψουν με αρχές, αξίες και ιδανικά παρόλο που το χρήμα και οι ανέσεις δεν έλειψαν ποτέ από το σπίτι τους.

Η ζωή στις ΗΠΑ και οι γνωριμίες
Μετά το σχολείο έδωσε εξετάσει στο Εθνικό θέατρο, τις οποίες πέρασε με επιτυχία. Διψασμένος για μάθηση, συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο Λος Άντζελες, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου. Η ζωή του βρισκόταν μεταξύ Λος Άντζελες, Νέας Υόρκης και Αθήνας. Παράλληλα, φρόντιζε να ενημερώνεται πάντα για την οικογενειακή επιχείρηση. Η ζωή στο ΗΠΑ ήταν γλυκιά και ο Νάσος ήξερε πώς να τη γευτεί. Όπως μάλιστα ο ίδιος είχε αποκαλύψει, ένα βράδυ παραβρέθηκε σε ένα από τα φημισμένα πάρτι του «Palyboy».

Η ατζέντα του μεγάλωνε με τον καιρό κι εκείνος φρόντιζε να αξιοποιεί το χρόνο του εκεί όσο πιο σωστά μπορούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, εκείνη την περίοδο έκανε παρέα με τον Μπίλι Ζέιν, τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό. Επίσης, σε κοινή παρέα βρέθηκε και με τον Τζέισον Στέιθαμ, καταλήγοντας μάλιστα να πίνει καφέ στη βίλα του! Ακόμη και τότε, όμως, άκουσε την καρδιά του, που του έλεγε να επιστρέψει στην Αθήνα, στους δικούς του και κυρίως στον 27χρονο σήμερα αδερφό του, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Όταν γύρισε στην Ελλάδα, συμμετείχε σε κάποιες δουλειές, όμως το πνεύμα του δεν έμενε ήσυχο.

Η αναζήτηση... ψυχής στην Ινδία
Ήταν τότε που αποφάσισε να πάει στην Ινδία. Οι αναζητήσει του ήταν βαθύτερες από αυτές που έδειχνε. Η ζωή του τα επόμενα χρόνια έμοιαζε σαν να βγήκε από ταινία. Αφού άφησε το σπίτι του στο Λος Άντζελες χάρισε όλα του τα πράγματα, από ρούχα μέχρι και αυτοκίνητο, σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη και πέταξε για την Ασία, με σκοπό να γνωρίσει την ψυχή του.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξη του, έζησε σε μοναστήρια, έκανε διαλογισμό, ξύπναγε στις 4 το πρωί και «δούλεψε» με τον εαυτό του.

«Ήταν η περίοδος που έμεινα αρκετό καιρό μόνος με τον εαυτό μου. Κι αυτό μου έκανε καλό. Όταν βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον «γιατί έχω πάει και στο Άγιο Όρος και διαπίστωσα πολλές ομοιότητες ανάμεσα τους, μαθαίνεις καταρχάς να είσαι ευτυχής με τα λίγα και, κατά δεύτερον, να μην αλλάζει η διάθεση και η ψυχική σου κατάσταση λόγω του εξωτερικού περιβάλλοντος και γεγονότων που υπό άλλες συνθήκες θα σε στενοχωρούσαν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια της πνευματικής του αναζήτησης, ο όμορφος νεαρός βρήκε και τη σωματική του ισορροπία. Η γιόγκα και η τάση του προς την υγιεινή ζωή τον οδήγησαν σε ένα ακόμη μονοπάτι, που τον έκανε να νιώθει ευλογημένος: Τη γυμναστική.
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved