Σοφία Μουτίδου: Το δημόσιο παράπονό της για τους φίλους της
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Το δημόσιο παράπονό της για τους φίλους της

Η Σοφία Μουτίδου ξεσπά μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook για την συμπεριφορά των φίλων της.

«ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Λίγες μέρες πριν τα 46 μου.

Έχω ανάγκη κάποιος φίλος μου να μου κάνει ένα δώρο. Αυτό το κλασσικό , το τυλιγμένο κλπ...που στόχο έχει να χαροποιήσει τον άλλο... Κουράστηκα να κάνω μόνο εγώ... Όλοι μου λένε ή μου δείχνουν σε πόσο πενιχρή οικονομική θέση είναι...σε μένα που τα 3/4 της ζωής μου υπήρξα βαθύτατα άφραγκη χωρίς καμία απολύτως στήριξη από πουθενά...Και που πάντα έβρισκα τρόπο να δώσω χαρά μέσα από ένα δώρο... Νομίζω ότι αυτή η κρίση τελικά (και χαίρομαι γι αυτό γιατί το είχα προβλέψει ο Νοστράδαμος) αυτή η κρίση λοιπόν είναι και μία φανταστική δικαιολογία για εκδήλωση γαϊδουριάς και τεμπελιάς (άλλο θέμα βλ. «δεν υπάρχουν δουλείες παντού βλέπεις Αλβανούς»).

Οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ κάναν δώρα.. το δώρο αποτελεί πρωτίστως ξόδεμα χρόνου κ δευτερευόντως χρήματος...αυτή η φοβερή απάθεια κάποιων φίλων μου να ΠΑΙΡΝΟΥΝ μόνο δώρα από μένα και ΠΟΤΕ να μην έχουν λεφτά να μου πάρουν ένα , με κάνει να νοιώθω ελαφρώς ηλίθια...α ναι και επίσης να μην πληρώνουν το φαγητό τους έξω...και όταν είναι να το πληρώσουν απλά να μην έρχονται... η χρόνια επανάληψη αποτελεί νόσο.

Το να σκεφτείς κάποιον , τί αγαπάει και τι θα του αρέσει θέλει πολλή αγάπη.. το να διεκπεραιώσεις κάποιον μπαίνοντας σ’ ένα μαγαζί και παίρνοντας ό, τι να΄ναι θέλει λεφτά.

#δενεχωπροβλημανακανωστηνακρηπολυκοσμο

#βαρεθηκαταζωαταδίποδα

Είμαι άτομο υπό εκμετάλλευση» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved