Γιώργος Ζιώρης: «Μέσα από το "Voice" έκανα φίλους, πήρα συμβουλές και κέρδισα εμπειρίες»
Showbiz

Γιώργος Ζιώρης: «Μέσα από το "Voice" έκανα φίλους, πήρα συμβουλές και κέρδισα εμπειρίες»

Μετά τη νίκη και την υπογραφή του δισκογραφικού συμβολαίου, ήρθε η ώρα της δισκογραφίας.

Το πρώτο single του Γιώργου Ζιώρη τιτλοφορείται «Πειρασμός» και είναι διασκευή του κομματιού «Είσαι παιδί μου πειρασμός», στο οποίο συμμετέχει φωνητικά και η Μυρτώ Ναούμ.

Είστε ο νικητής του τελευταίου «The Voice». Τι σας άφησε η συμμετοχή;
«Αν πω ότι δεν ήταν η πιο όμορφη εμπειρία στα 24 χρόνια μου, θα πω ψέματα. Μέσα από το "Voice" έκανα φίλους, πήρα συμβουλές και κέρδισα εμπειρίες. Ήταν μια δεύτερη ζωή για όλους μας μέσα στο παιχνίδι, αφού 13 ώρες τη μέρα ήμασταν μέσα στο studio. Όσοι μείναμε καιρό μαζί στο παιχνίδι, νιώθαμε περισσότερο σαν σε κατασκήνωση, παρά σε διαγωνισμό».

Το πρώτο σας single είναι μια μοντέρνα εκδοχή ενός διαχρονικού κομματιού. Πώς το επιλέξατε;
«Το κομμάτι είναι διασκευή του "Είσαι παιδί μου πειρασμός" του Βλάση Μπονάτσου και της Αλέξιας. Τη μουσική παραγωγή επιμελήθηκε η Μαριέττα Φαφούτη, ενώ το video clip η αδελφή της, Κλαίρη Φαφούτη. Διαλέξαμε το κομμάτι μέσα από πολλές και διαφορετικές επιλογές, κυρίως γιατί είναι έξυπνο, χαρούμενο, εύηχο, με γρήγορο και παιχνιδιάρικο tempo και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, που το φέρνει πιο κοντά στο 2018, με μια extra δόση retro, Εκτός αυτού, είμαι φαν της σκληρής και διαπεραστικής φωνής του μεγάλου Βλάση Μπονάτσου», λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved