Γιώργος Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν πληγές, χαρακιές, κόμπλεξ…»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν πληγές, χαρακιές, κόμπλεξ…»

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία του εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αποκαλύπτοντας πως δεν αναφέρει πουθενά προσωπικά δεδομένα.

Πώς πήρατε απόφαση, να γράψετε την αυτοβιογραφία σας;
«Σκεφτόμουν πάντα να κάνω μια επαναφορά στη ζωή μου, αλλά φοβόμουνα»

Γιατί;
«Διότι θα έπρεπε να αναφέρω και σημεία που θα δείχνανε την ηλικία μου, μια ηλικία που εγώ δεν τη νιώθω. Αυτό είναι το θέμα»

Τι εννοείτε;
«Νιώθω πολύ νεότερος, πιο ενεργητικός»

Πώς τελικά κάνετε το απονενοημένο... διάβημα φτάνοντας στο σημείο να ομολογήσετε ότι ήσασταν παρών στον τορπιλισμό της Ελλης; «Οταν πλέον είδα ότι στο Ιντερνετ έγραφαν φάτσα φόρα την ηλικία μου, αποφάσισα κι εγώ να γράψω το βιβλίο. Με μια διαφορά...»

Ποια; «Αφαίρεσα όλα τα προσωπικά δεδομένα»

Μας συστήνεστε ως «μπερδεμένος, τίμιος και ειλικρινής, με άριστα το 10, 8. Ευαίσθητος, ονειροπόλος, αισθηματίας».
«Γι' αυτό και είμαι μπερδεμένος!»

Παραμένετε μπερδεμένος έως και σήμερα;
«Επειδή έζησα μια πολύ δύσκολη εποχή. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά της γενιάς μου είναι μπερδεμένα. Υπάρχουν πληγές, χαρακιές, κόμπλεξ που δεν ξέρανε να τα διαχειριστούν όταν ερχόταν η καλή τους η στιγμή. Ετσι έκανα κι εγώ!»

Επαγγελματικά ή προσωπικά; «Επαγγελματικά. Οικονομικά. Δεν μπόρεσα να τις διαχειριστώ τις καλές στιγμές, γιατί η μεγάλη στέρηση που είχα περάσει με έκανε ξαφνικά να νιώσω ότι πρέπει να ζήσω ό,τι έχασα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα καλή διαχείριση στη ζωή μου», λέει στο Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved