Ελληνίδα ηθοποιός: «Αν είχαμε κάνει παιδί, νομίζω ότι δεν θα είχαμε χωρίσει ποτέ»
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός: «Αν είχαμε κάνει παιδί, νομίζω ότι δεν θα είχαμε χωρίσει ποτέ»

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και εξήγησε ότι όλα θα ήταν διαφορετικά αν είχαν κάνει ένα παιδί. 

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για τον γάμο της και τον χωρισμό από τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Πώς γνωριστήκατε με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα;

«Ήμουν στον «Αστέρα» με τον γιο μου για μπάνιο και τότε διεξαγόταν το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Ήταν εκεί και ήρθε και μου έπιασε την κουβέντα. Έτσι γνωριστήκαμε... Μείναμε μαζί 10 χρόνια. Πήγαμε στην Ιταλία, όπου έκανα και πολλές δουλειές: ταινίες, σειρές...», δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα.

Το ότι δεν κάνατε παιδί μαζί του ήταν επιλογή σας;

«Όχι, δεν ήταν επιλογή μου που δεν έκανα παιδιά με τον Κλαούντιo. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Ήταν ένας από τους λόγους που χωρίσαμε. Αν είχαμε κάνει παιδί, νομίζω ότι δεν θα είχαμε χωρίσει ποτέ!»

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής σας;

«Θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένας από τους έρωτες της ζωής μου. Η αγάπη της ζωής μου είναι άλλος. Τον αγαπώ ακόμα και τον εκτιμώ ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον νοιάζομαι. Θα τον αγαπώ μια ζωή! Δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι, γιατί είναι εκτός χώρου. Τον γνώρισα μετά τον χωρισμό μου από τον Κλαούντιο. Ήμασταν μαζί τρία χρόνια και αυτή μου η σχέση δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, γιατί ήθελα να προστατέψω αυτόν τον άνθρωπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved