Μιρέλα Μανιάνι: «Το αποκλείω να κάνω τρίτο γάμο»
Showbiz

Μιρέλα Μανιάνι: «Το αποκλείω να κάνω τρίτο γάμο»

Η Μιρέλα Μανιάνι σε συνέντευξή της μίλησε για τους γάμους, τους χωρισμούς και την κόρη της.

Η ζωή για σένα άρχισε μετά τον αθλητισμό;

Ήμουν από τους τυχερούς αθλητές. Ίσως είχα το ταλέντο, γιατί δεν είμαι το παιδί που το κλείνεις εύκολα στο σπίτι. Δεν έχω παράπονο, έχω κάνει τη ζωή μου, δεν είχα πρόβλημα.

Παντρεύτηκες πολύ μικρή.

Στα 19 μου, μου ήρθαν όλα μαζί, επιτυχίες, γάμος.. Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω, ήταν πολιτικός γάμος, με τον Γιώργο (Τζελίλης) ήμασταν φίλοι, ήμασταν μικροί, δεν ξέραμε τι ακριβώς είναι ο γάμος, έγινε πολύ γρήγορα. Μέσα σε μία μέρα μου είπαν «παντρεύεσαι». Ήταν αθλητής, είχα βοήθεια. Η καλύτερη συνταγή όταν είσαι αθλητή5 είναι να βρεΐ5 και το σύντροφο σου από το χώρο αυτό. Τότε ήμασταν ερωτευμένοι. Αν δεν υπάρχει η αγάπη και ο σεβασμός στη σχέση, δεν κάθομαι, γι' αυτό και «την έχω κάνει» πολλές φορές. Όταν έρχεται η κατάσταση και με σοβαρά θέματα αρχίζω και πιέζομαι, το σταματάω. Δεν πιέζω τον εαυτό μου, μια ζωή την έχουμε.

Το έκανες και δεύτερη φορά το βήμα, να παντρευτείς με θρησκευτικό γάμο.

Ναι, η δεύτερη ήταν η επιβεβαίωση για το αν μου πάει ο γάμος, κι εκεί κατάλαβα ότι δεν μου πάει. Τώρα, ευτυχώς, που μεγάλωσα, δεν έχω πια αυτό το όνειρο.

Δεν θέλεις να παντρευτείς ξανά;

Όχι, δεν νομίζω, το αποκλείω στο 90%,

Θα έκανες δεύτερο παιδί χωρίς γάμο, όπως συνέβη με την κόρη σου;

Αν είναι να κάνω δεύτερο παιδί, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλος έρωτας, να αξίζει το άτομο, να μπορεί να μεγαλώσει το παιδί με τον πατέρα. Έτσι δεν θα το έκανα, μόνο αν έβρισκα αυτόν τον έρωτα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω ερωτευτεί, 1-2 φορέ5 έχω αγαπήσει. Μετά, που καταλαβαίνει αν αγάπησες ή ερωτεύτηκες, τα περισσότερα έβγαιναν πάθος-έρωτας, όχι αγάπη.

Η μικρή σου ζητάει αδελφάκι;

Πολλές φορές, αλλά της λέω ότι είναι πιο εύκολο να κάνει ο παππούς με τη γιαγιά, αφού η γιαγιά έχει άντρα. (Γέλια.) Το παιδί γελάει και με ρωτάει: «Τι λες, μαμά;». Ο μπαμπάς της ήταν ο μόνος που μου βγήκε να κάνω παιδί, με κανέναν άλλο. Όλες μου οι εμπειρίες ήταν ωραίες. Έζησα το ωραίο, μετά που χάλασε δεν με... χάλασε ως άνθρωπο. Δεν ένιωσα ποτέ καταστροφή στη ζωή μου, ότι έγινε κάτι και πεθαίνω.

Έφευγες από τη σχέση χωρίς συναίσθημα;

Ναι, όταν φτάσω στο σημείο, να χωρίσω, σημαίνει ότι έχω εξαντλήσει τα αποθέματα αγάπης και έρωτα. Με έχουν αφήσει... πολύ παλιά, αλλά τον τελευταίο καιρό εγώ «την έχω κάνει». Τώρα, δεν είμαι σε σχέση, δεν μου λείπουν τα φλερτ, είμαι στη φάση που τρέχω πίσω από το παιδί μου λόγω ηλικίας, είναι 7 ετών η Μαρία. Έχω κάνει και τατουάζ το όνομα της.

Άρα, δεν έχεις πέσει στα... πατώματα;

Όχι, δεν έχω πέσει στα πατώματα, ίσως επειδή εμείς οι αθλητές έχουμε πειθαρχία κι εγωισμό. Δεν σημαίνει ότι δεν κλαίμε όπως όλες οι γυναίκες, οπότε, αν δεν θέλει αυτός μία, εγώ δεν θέλω 10 φορές. Πάντα κλαίω σε ώμους φίλων, είναι η . πρώτη... πόρτα. Έχω δύο κολλητές, στις οποίες έχω τυφλή εμπιστοσύνη και λέω τα πάντα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved