Κώστας Ζουράρις: “Η Βάνα Μπάρμπα μου πρότεινε να κάνουμε παιδί μαζί”
Showbiz

Κώστας Ζουράρις: “Η Βάνα Μπάρμπα μου πρότεινε να κάνουμε παιδί μαζί”

Ειλικρινής, με χιούμορ και ένα μοναδικό τρόπο να σε κερδίζει με τα λεγόμενά του ο Κώστας Ζουράρις μιλά για τις γυναίκες της ζωής του και αποκαλύπτει την πρόταση που του έκανε η Βάνα Μπάρμπα.

“Μια φορά το 2001 μετά από μια απεργία για το “σχέδιο Γιαννίτση” - που είμαστε δυο εκατομμύρια άτομα στο δρόμο- βρεθήκαμε με τη Βάνα και τη Ζωίτσα Λάσκαρη και καθίσαμε σε ένα καφενείο. Μου είπε λοιπόν: “Να κάνουμε ένα παιδί μαζί”. Της απάντησα: “Είναι υπέροχη ιδέα”. Ήμουν μεγάλος όμως πια και τα γεροντόπαιδα ξέρεις είναι επικίνδυνα. Αλλιώς ευχαρίστως θα τεκνοποιούσα μαζί της. Απ' ότι ξέρω τελικά έκανε ένα κοριτσάκι” δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις και συνέχισε απαντώντας στο αν του πρότεινε να γίνει άντρας της λέγοντας: “Όχι άντρας της. Μου πρότεινε να κάνουμε ένα παιδί μαζί. Γιατί να μην κάνει κανείς ένα παιδί με τη Βάνα Μπάρμπα; Με ποια να το κάνεις δηλαδή; Με τη Θάτσερ ή με τη Μέρκελ; Προφανώς και θέλεις με τη Βάνα! Φαντάζεσαι να το κάνεις με τη Μέρκελ;”

Όσο για τους λόγους που χώρισε με τις γυναίκες του τόνισε: “Με απέλυσαν οι γυναίκες μου και μάλιστα χωρίς ΙΚΑ, αποζημίωση και ένσημα. Βέβαια είχαν το δίκιο τους.”

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved