Λευτέρης Πανταζής: «Ένας καλλιτέχνης που βγάζει εύκολα λεφτά τα ξοδεύει και πάρα πολύ εύκολα»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Ένας καλλιτέχνης που βγάζει εύκολα λεφτά τα ξοδεύει και πάρα πολύ εύκολα»

Για την μεγάλη πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και για το πως κατάφερε να βγει αλώβητος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λευτέρης Πανταζής ενώ αποκάλυψε την «κακή» διαχείριση των οικονομικών του.

Πώς καταφέρνεις και βγαίνεις αλώβητος;
«Είμαι χορτασμένος άνθρωπος... Τότε που ήμουν 25 χρονών, γινόταν χαμός σε όλη την Ελλάδα... Ξεκίνησα πολύ φτωχά και πάντα ήμουν συνειδητοποιημένος στο τι συμβαίνει γύρω μου κι έλεγα ότι "όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου είναι πάρα πολύ μεγάλα για να είναι αληθινά και κάποια στιγμή θα φύγουν". Όλο αυτό το πράγμα με είχε σε μια άμυνα πάντα, ήμουν συγκρατημένος. Δεν βρήκα τίποτα, όλα τα έφτιαξα μόνος μου. Έχω κάνει ό,τι δουλειά μπορείς να φανταστείς από δουλειές του ποδαριού, για να φτάσω σ' ένα σημείο να μπορώ να απολαμβάνω πράγματα. Η ζωή και η δουλειά μου πάνε παράλληλα. Ποτέ δεν κάθομαι να φάω τα έτοιμα, δουλεύω. Ταξιδεύω, κάνω βόλτες με τους φίλους μου και δουλεύω. Πάντα ήμουν προσεκτικός, ήξερα ότι αυτό κάποια στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να σταματήσει. Πρέπει να είμαι καλυμμένος, να είμαι αξιοπρεπής στο χώρο, στη δουλειά και στους φίλους μου, να μη με λυπούνται. Εχω δει πολλούς καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν και τώρα δίνουμε όλοι λεφτά, κι εγώ πρώτος, είτε για να φάνε είτε για να τους θάψουμε είτε για να ζήσουν τα παιδιά τους»

Με ποιον τρόπο «τρώγονται» τόσα πολλά λεφτά;
«Με την κακή διαχείριση. Νομίζουν όλοι, όταν είναι 20 χρονών και γίνεται χαμός γύρω από το όνομα τους, ότι αυτό θα κρατήσει σε όλη τους τη ζωή, αλλά δεν κρατάει. Ένας καλλιτέχνης που βγάζει εύκολα λεφτά τα ξοδεύει και πάρα πολύ εύκολα. Έχεις μια φωνή, ευλογία από τον θεό. Με τα χρόνια, αν προσέχει, γίνεσαι καλύτερος και όλα αυτά μέσα από τη ζωή που κάνεις», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved