Δημήτρης Σταρόβας: «Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω σκηνοθέτης»
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: «Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω σκηνοθέτης»

Ο Δημήτρης Σταρόβας φέτος το καλοκαίρι θα βρίσκεται στις «Εκκλησιάζουσες» ως άλλη Ευφροσύνη.

Ο ηθοποιός-τραγουδιστής μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του ρόλου του αλλά και στη σκηνοθεσία με την οποία θέλει να ασχοληθεί.

«Είναι μια δύσκολη παράσταση, με απαιτήσεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά τελικά μένει μια γλυκιά και δημιουργική κούραση, αφού το αποτέλεσμα σε κάνει να νιώθεις ότι αξίζει τον κόπο. Το έργο ασχολείται με την εξουσία, την εξαπάτηση και τις ανθρώπινες σχέσεις. Τα ίδια πράγματα συμβαίνουν και τώρα, απλά σε διαφορετικές συνθήκες, περιβάλλον και αμπαλάζ», είπε στο Secret και συνέχισε για την τηλεόραση που είναι και μια από τις μεγάλες του αγάπες.

«Θέλω να τα παρατήσω όλα και να κάνω ταινίες. Να γίνω σκηνοθέτης. Σπουδάζω τα τελευταία χρόνια σκηνοθεσία σε οnline πανεπιστήμιο. Είχα σπουδάσει στη Γερμανία φωτογραφία, αλλά μια ατυχία με έκανε να τα εγκαταλείψω. Τώρα μου έχει μπει το μικρόβιο να κάνω ωραίες ταινίες. Έχω ήδη ένα σενάριο τρομερό. Είναι η προσωπική μου ανάγκη για πιο ουσιαστικά πράγματα. Να δώσω λίγο πολιτισμό παραπάνω. Το θέατρο είναι μαγικό, αλλά ακόμα και μια κορυφαία στιγμή χάνεται με το που παιχτεί. Στις ταινίες έχεις την ευκαιρία να κρατάς τη στιγμή, γι' αυτό με γοητεύουν».

Τηλεόραση-θέατρο; Πώς ζυγίζει αυτούς τους εκ διαμέτρου αντίθετους χώρους του θεάματος;

«Η τηλεόραση είναι πολύ εύκολη και έχει καλά λεφτά. Το θέατρο ως όγκος δουλειάς είναι τριπλάσιος, γι' αυτό και πιστεύω ότι οι αμοιβές έπρεπε να είναι αντίστροφες. Γενικά, είμαι τηλεορασάκιας. Δεν έχω... πάθει αυτή την ποιότητα που ζουν πολλοί. Η μόνη μου διαφωνία είναι στον όγκο. Ξαφνικά, από τρεις οι συχνότητες έγιναν δεκατρείς. Με τι κριτήριο, ποιες προϋποθέσεις; Είναι λίγο σαν τη χώρα η τηλεόραση. Στερείται καλό κάστινγκ. Είναι διάφοροι άνθρωποι σε θέσεις χωρίς να ξέρουν ακριβώς το αντικείμενο. Μόνο και μόνο επειδή είχαν μια άκρη, έναν θείο, έναν γνωστό πήραν έναν ρόλο ή ένα υπουργείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved