Στέλιος Κρητικός: «Είναι σαν να ζω μια δεύτερη ευκαιρία και να έχω άλλη μια ζωή»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Είναι σαν να ζω μια δεύτερη ευκαιρία και να έχω άλλη μια ζωή»

Το όνειρο του ήταν να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς.

Έγινε ηθοποιός από πολύ μικρή ηλικία και, παράλληλα, παντρεύτηκε στα 25 του. Ο λόγος νια τον Στέλιο Κρητικό, για τον οποίο σήμερα λίγοι γνωρίζουν πως η μεγάλη του αγάπη είναι το παιδικό θέατρο και η συγγραφή παραμυθιών. Το πρώτο του βιβλίο έχει τίτλο «Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι».

Ο μικρός Ντομινίκ, ένα αγόρι από τον Άγιο Δομίνικο, θυμώνει με το φεγγάρι γιατί αισθάνεται ότι κινδυνεύουν όσα αγαπάει. Έτσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αναμετρηθεί μαζί του.

«Η έμπνευση για την ιστορία αυτή μου γεννήθηκε στο νησί. Κάθε βράδυ, οι άντρες του παιχνιδιού ξαπλώναμε στην παραλία και χαζεύαμε τα αστέρια. Ένα βράδυ με πανσέληνο, που είχαμε γυρίσει από αγώνισμα, ξαφνικά εμφανίζεται το φεγγάρι και κρύβει τα πάντα. Εκείνη τη στιγμή είπα "αυτό είναι", πως είναι δυνατόν να βγαίνει το φεγγάρι, ενώ εμείς θέλαμε να δούμε τα αστέρια; Το παραμύθι αυτό μιλάει για το θάρρος που πρέπει να έχουμε να ζητούμε συγγνώμη για τα λάθη μας και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για την επιπολαιότητα του θυμού μας», λέει σε συνέντευξη του στο Secret.

Ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει προσεκτικά και στοχευμένα βήματα στην καριέρα του, ετοιμάζεται νια ακόμα ένα μεγάλο επαγγελματικό βήμα. Το φθινόπωρο θα εγκαινιάσει μια νέα σχολή χορού και θεάτρου στο Παλαιό Φάληρο, με δασκάλους γνωστούς επαγγελματίες του χώρου. Όσο για την προσωπική του ζωή, είναι πια πλήρης.

«Νιώθω ευλογημένος και τυχερός που έχω τρία παιδιά. Ζω συγκλονιστικές στιγμές με τα αγόρια μου, γιατί είμαστε κοντά ηλικιακά, και από την άλλη με την κόρη μου, που είναι σήμερα 2,5 χρόνων, νιώθω πιο ώριμος πατέρας. Και στα τρία μου παιδιά έπεσα με τα μούτρα. Είμαι πολύ κοντά τους. Είναι σαν να ζω μια δεύτερη ευκαιρία και να έχω άλλη μια ζωή. Χαίρομαι σαν μικρό παιδί όταν με παίρνουν οι δημοσιογράφοι για κάποια συνέντευξη, αλλά δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Πιστεύω πολύ στον θεό, αλλά δεν έχω πολλές απαιτήσεις από αυτόν. Δεν του ζητάω πολλά», αναφέρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved