Άνδρη Θεοδότου: «Έπρεπε να βγω στην τηλεόραση για να δουν τη δουλειά μου;»
Showbiz

Άνδρη Θεοδότου: «Έπρεπε να βγω στην τηλεόραση για να δουν τη δουλειά μου;»

Έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στο θέατρο και την περσινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Η Άνδρη Θεοδότου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον αν αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση μέσα από τη συγκεκριμένη συμμετοχή.

«Ναι, και αυτό με φόβισε στην αρχή, μάλλον γιατί είχα δουλέψει αρκετά στο θέατρο. Με είχε πιάσει ένα πράγμα... ένα γιατί, και έλεγα... “καλά, έχω κάνει πολλά πράγματα, έπρεπε να βγω στην τηλεόραση για να δουν τη δουλειά μου;”. Μετά κάθισα και είπα «ναι, αφού κάθε μέρα είμαι σπίτι τους, πατούν ένα κουμπί οι άνθρωποι και είσαι εκεί μαζί τους». Γίναμε φίλες, τελικά της χρωστάω πολλά».

Όσο για το αν ετοιμάζει κάτι νέο τηλεοπτικά... «Μου έγινε μια πρόταση από τον Alpha Κύπρου για τη διασκευή ενός ξένου σίριαλ στην κυπριακή τηλεόραση. Κάνω διασκευές πολλά χρόνια για το θέατρο, είδαν τη δουλειά μου, την εκτίμησαν και μου ζήτησαν να κάνω το σίριαλ. Δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Είναι κάτι καινούργιο, φρέσκο και πολύ αστείο». Ύστερα από τόσα χρόνια που είναι ηθοποιός, ρωτήθηκε τι είναι για την ίδια το επάγγελμα του ηθοποιού; «Τη δουλειά μου την αντιμετωπίζω σαν μια οποιαδήποτε δουλειά. Δεν είναι η ζωή μου και αυτό είναι ξεκάθαρο μέσα μου από τότε που άρχισα να εργάζομαι ως ηθοποιός. Οι καλλιτέχνες είμαστε... αλλούτερα πλάσματα, ιδιαίτερα, θέλουμε προσοχή ως οντότητες, ησυχία, κουβαλάμε κόσμους μέσα στο δέρμα μας», λέει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved