Πέγκυ Ζήνα: «Καριέρα δεν θα άλλαζα, θα δοκίμαζα όμως να κάνω και οτιδήποτε άλλο»
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: «Καριέρα δεν θα άλλαζα, θα δοκίμαζα όμως να κάνω και οτιδήποτε άλλο»

Το κοινό την ακολουθεί για περισσότερα από 20 χρόνια και ποτέ δεν την εγκατέλειψε.

Ποιο είναι το «μυστικό της επιτυχίας» για την Πέγκυ Ζήνα;

«Εκτός από τα τραγουδιστού και τη φωνή μου, πιστεύω ότι η σχέση μας με τον κόσμο αυτά τα 22 χρόνια στηρίζεται στην επικοινωνία μας και στην αμοιβαία αγάπη. Όταν υπάρχουν αυτά, η σχέση έχει πολύ γερές βάσεις και διαρκεί», απάντησε στο Secret.

Τόσα χρόνια καριέρας στο μυαλό κάποιου συνδέονται με απόλυτη δόξα αλλά και χρήματα. Πόσα χρήματα έχει βγάλει, όμως, η τραγουδίστρια; «Αυτή η δουλειά έχει την εξής ιδιαιτερότητα... Παίρνεις αυτά που φέρνεις! Με απλά λόγια, όταν γεμίζουν οι χώροι όπου εμφανίζεσαι, αμείβεσαι ανάλογα! Στην πορεία μου μέχρι σήμερα, λοιπόν, θα έλεγα ότι έχω βγάλει χρήματα, δεν έχω χάσει».

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά η τραγουδίστρια; «Επειδή αγαπώ τους συναδέλφους μου, ελάχιστες φορές έχω δεχτεί αθέμιτο ανταγωνισμό και αυτό όχι επί της ουσίας. Οι μεγαλύτερες δυσκολίες μου ήταν όταν είχα να κάνω με κάποιους ανάξιους επιχειρηματίες - κομήτες σε αυτόν τον χώρο. Ευτυχώς για μένα ήταν λίγοι, γιατί υπήρξα τυχερή τόσο στο ξεκίνημα μου -όταν είναι πιο δύσκολα τα πράγματα- όσο και στη συνέχεια της καριέρας μου, τις περισσότερες φορές», είπε η τραγουδίστρια και δεν έκρυψε την πικρία της για συγκεκριμένα γεγονότα.

Ύστερα από τη μακρά πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, η Πέγκυ Ζήνα απαντά με σιγουριά ότι θα έκανε και πάλι την ίδια δουλειά.

«Καριέρα δεν θα άλλαζα, θα δοκίμαζα όμως να κάνω και οτιδήποτε άλλο, αν τη δεδομένη στιγμή το έβρισκα ενδιαφέρον και σεβόμουν αυτούς που μου το πρότειναν», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved