Παύλος Χαϊκάλης: «Έφτασα στο σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου»
Showbiz

Παύλος Χαϊκάλης: «Έφτασα στο σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου»

Είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του αναφέρει ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική και πως έφτασε σε σημείο να σιχαθεί τον εαυτό του.

Με την πολιτική θα ασχολιόσουν ξανά;
«Όχι ποτέ! Η πολιτική ήταν ένα πράγμα που δεν θα το καταλάβει ποτέ κανένας. Ήταν ένας υπόνομος που μπήκα μέσα και βγήκα πολύ καθαρός. Αυτό λοιπόν τους προξενεί εντύπωση γιατί για μένα ήταν ένα πολύ μεγάλο σχολείο βγήκα καλύτερος από την πολιτική και μου λένε ότι δεν το καταλαβαίνω. Διότι σ' αυτό το διάστημα είδα πολλά και έζησα από απλός βουλευτής ως ένα υπουργείο για λίγο διάστημα δεν έχει σημασία. Αυτό που είδα ήταν σαν να σου ανοίγεται ένας κόσμος, μια βεντάλια και μπόρεσα και είδα πάρα πολλά. Σαν να μου ανοίχτηκε ένας άλλος κόσμος και ήταν το κομμάτι που με ερέθισε ότι ήμουν λάθος σε πολλά πράγματα και έπρεπε να αλλάξω στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών».

Άρα τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο όλα γίνονται για κάποιο λόγο σ' αυτή την ζωή.
«Έφτασα στο σημείο να σιχαθώ τον εαυτό μου πιστεύω ότι ο εαυτός μου έφτασε στην κατωτάτη υποστάθμη και ξαφνικά άρχισα να αναγεννιέμαι».

Νομίζω πως ο κόσμος σε προτιμάει περισσότερο σαν ηθοποιό και μόνο;
«Εγώ δεν πήγα να εκμεταλλευτώ να γίνω γνωστός ή να μπω σε ένα κομμάτι. Η πολιτική είναι μπίζνες, εγώ δεν ήθελα να μπω σ' αυτό το κομμάτι εγώ είχα αυτή την σχέση μου με τον κόσμο, ήθελα να βοηθήσω. Υπάρχουν στιγμές που έλυσα προβλήματα κάποιων ανθρώπων χωρίς να ξέρω σε πιο κόμμα ανήκαν, δεν με ενδιέφερε δεν ήταν καν στην εκλογική μου περιφέρεια. Εγώ ήθελα να βοηθήσω δεν μπήκα με ψηφοθηρική διάθεση. Είναι αυτό που λέει στην Ασκητική ο Καζαντζάκης έχεις ευθύνη, να αγαπάς την ευθύνη. Δεν μπορείς να βρίζεις απ' έξω τους πολιτικούς. Εκεί λοιπόν το πάθος του Καζαντζάκη στην ασκητική με έκανε να νιώθω ότι είχα ευθύνη και άρχισα να βγάζω έναν εαυτό αγρίμι εκεί λοιπόν δεν ήμουν ο εαυτός μου. Εκτός του ότι δεν μου άρεσε ε ίδα και το αγρίμι απέναντι μου που ήταν ολόκληρος λαός που ξαφνικά ήρθε σε μια αντιπαράθεση. Ήμασταν σε λάθος μονοπάτια το θέμα είναι ότι εγώ ξεφεύγω μακάρι να ξεφύγετε κι εσείς. Υπάρχει μια ρήση του Χίτλερ η ποια είναι υποβαθμισμένη γιατί την έχει πει εκείνος «Η χαρά των κυβερνόντων είναι ότι οι λαοί δεν σκέφτονται», αναφέρει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved