Μαρία Γεωργιάδου: «Είμαι άνθρωπος που σήμερα και του τώρα»
Showbiz

Μαρία Γεωργιάδου: «Είμαι άνθρωπος που σήμερα και του τώρα»

Η Μαρία Γεωργιάδου έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν έχει ελεύθερο χρόνο για να κάνει πράγματα που της αρέσουν. 

Της αρέσει να κοιτάει μπροστά και να μην κρατάει αρνητικά πράγματα από το παρελθόν.

Τι θέλεις και δεν βρίσκεις χρόνο να κάνεις αυτόν τον καιρό;

«Να κάνω ένα ταξίδι, εντός Ελλάδος, γιατί μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Υπάρχουν τόσα ωραία μέρη, που μπορεί να δει κάποιος, ακόμα και μια βόλτα στη θάλασσα. Μου λείπουν ακόμα και αυτές οι μικροί διέξοδοι. Μου λείπει να γίνω κι εγώ χαλαρός θεατής πραγμάτων. Το καλοκαίρι το πέρασα στην Αθήνα, δεν έκανα διακοπές, γιατί είχα την προετοιμασία του σίριαλ. Συνήθως κάνω διακοπές. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είμαι σε αυτή τη δουλειά, είναι αρκετά πάντως. Δουλεύω από το πρώτο έτος της σχολής. Δεν θυμάμαι να έμεινα κάποια στιγμή χωρίς δουλειά, πιθανότατα να έχει γίνει»

Τι κάνεις για το μέλλον σου;

«Είμαι άνθρωπος που σήμερα και του τώρα. Σκέφτομαι τη ζωή μου και προβληματίζομαι ή προστατεύομαι όπως όλοι, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Δεν θέλω να έρθουν στη ζωή μου αρνητικά πράγματα και δυσάρεστες καταστάσεις, ό,τι απευχόμαστε, θέλω να είμαι υγιής, θετική απέναντι στη ζωή και να αντέχω τα πράγματα που έρχονται»

Τι έχεις κρατήσει από το ξεκίνημα σου και το διατηρείς ακόμα αναλλοίωτο;

«Έχω κρατήσει την αγάπη μου γι’ αυτό που σπούδαζα κι έκανα τότε. Έκανα τη διάθεση μου να μάθω γύρω από αυτό και να ασχοληθώ πολύπλευρα, διαβάζοντας, με τεχνικές, να ασχοληθώ με θέατρο και γράψιμο μ' έναν όσο μπορώ πιο σφαιρικό τρόπο»

Δεν σ' έχει απογοητεύσει κάτι;

«Κατά καιρούς υπάρχουν απογοητεύσεις, αλλά το ξεχνάω στο προχώρημα. Αυτό συμβαίνει γιατί προχωράω και δεν μπορώ να κρατάω τέτοια πάνω μου, τα πετάω» είπε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved