Νικόλας Μπράβος: «Η Ιατρική με έκανε πιο κυνικό απέναντι στη ζωή»
Showbiz

Νικόλας Μπράβος: «Η Ιατρική με έκανε πιο κυνικό απέναντι στη ζωή»

Ο Νικόλας Μπράβος έχει σπουδάσει Ιατρική, αλλά η υποκριτική ήταν εκείνη που τελικά τον κέρδισε. 

Ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την υποκριτική και τι είναι εκείνο που του έμαθε η Ιατρική.

«Όταν ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στο θέατρο και στην τηλεόραση είχε γίνει θέμα συζήτησης ότι δεν είχα πάει σε καμία δραματική σχολή. Και αυτό με απασχολούσε και στις οντισιόν που πήγαινα, και με τους συναδέλφους, γιατί έπρεπε να καταβάλλω διπλή προσπάθεια . Ήταν σαν κάποιο ταμπού. Από την άλλη, πάντα έψαχνα τρόπους να δουλέψω και να εξελιχθώ μέσα από τη δουλειά. Πάντα θέλω κάτι παραπάνω και αυτό δεν σταματάει ποτέ. Δεν υπάρχει κορυφή σε τίποτα για μένα. Το αγαπώ πολύ αυτό και αυτό μου δημιουργεί έξτρα αντοχές για να γίνω κομμάτι του» είπε στο Down Town και συνέχισε για τις σπουδές του στην Ιατρική:

«Η Ιατρική με έκανε πιο κυνικό απέναντι στη ζωή. Όταν είσαι σε εφημερία και βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους και όλα αυτά τα περιστατικά, αλλάζεις πολύ την κοσμοθεωρία σου. Έχω δει να γεννιούνται μωρά, να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι. Έχω δει σχεδόν όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα μέσα σε ένα βράδυ και χαρά, και λύπη, και θυμό, και φόβο- και αυτό με γείωσε ως άνθρωπο, γιατί έζησα τους πιο ακραίους φόβους μου. Και εκεί μαθαίνεις ότι υπάρχει μια ματαιότητα σε όλα Έχεις να κάνεις με σάρκα, αίμα, αρτηρίες, φλέβες και οστά, αλλά υπάρχει και μια ψυχή μέσα στο σώμα που παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Δεν εκμηδενίζονται όλα. Υπάρχει σκοτάδι, αλλά υπάρχει και φως σε οποιαδήποτε στιγμή βιώνουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved