Ντίνα Νικολάου: «Από εμένα δεν είδαν ποτέ την lifestyle πλευρά μου γιατί…»
Showbiz

Ντίνα Νικολάου: «Από εμένα δεν είδαν ποτέ την lifestyle πλευρά μου γιατί…»

Η Ντίνα Νικολάου η εκπληκτική σεφ, μιλάει για το πώς είναι να περνάει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Παρισιού και για το πώς έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου.

Πώς είναι να περνάτε τη ζωή σας ταυτόχρονα και στο Παρίσι;

«Εγώ τα τελευταία δεκατρία χρόνια ζω στο Παρίσι και στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να είχα επιλέξει να είμαι ή εκεί ή εδώ. Το γεγονός ότι δεν μπορώ να επιλέξω σημαίνει ότι έχω ανάγκη και τα δύο πράγματα για την ψυχική μου ισορροπία γιατί είμαι σε μία φάση αυτό που λέω εγώ "αισθάνομαι μεγάλο κορίτσι πια και δεν θέλω να λέω ψέματα στον εαυτό μου" όταν είμαστε πιο νέοι λέμε και κάποια ψέματα στο εαυτό μας πως κάποια πράγματα θα γίνουν αλλιώς. Είμαι σε μία φάση που θέλω η κάθε μου μέρα να είναι μια ωραία μέρα».

Πολύς κόσμος όταν ακούει το όνομα Ντίνα Νικολάου, δείχνει έναν σεβασμό. Πώς το έχετε καταφέρει όλο αυτό και πως νιώθετε που συμβαίνει;

«Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό. Είναι περίπου πέντε μήνες που δεν είμαι στην τηλεόραση. Ήμουν στον Alpha, τώρα δεν είμαι γιατί ετοιμάζω κάτι άλλο και λογικά θα περίμενες ότι ο κόσμος θα κρατήσει μία απόσταση. Τα μηνύματα που παίρνω στην ιστοσελίδα μου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι τόσο τρυφερά».

Καταφέρατε όμως μέσα από την τηλεόραση να γίνετε πολύ αγαπητή στον κόσμο;

«Έκανα έξι χρόνια καθημερινή εκπομπή και μάλιστα με ένα αντικείμενο τόσο οικείο και καθημερινό, όπως είναι το «τι θα φάμε σήμερα», «το φαγάκι», οπότε αυτόματα είσαι ο άνθρωπος τους. Από εμένα δεν είδαν ποτέ την lifestyle πλευρά γιατί δεν την έχω. Εγώ επικοινωνώ μαζί τους με αυτά που κάνουμε όλες κάθε μέρα. Όλες κάθε μέρα είμαστε μαμάδες, μαγειρεύουμε, έχουμε τις αγωνίες που έχουν όλες οι γυναίκες. Όλες οι γυναίκες έχουμε τις αγωνίες μας. Είμαι ίδια με αυτές», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved