Άννα Βίσση: Η καρμική σχέση της με τον Καρβέλα και η σχέση με την κόρη της (pics)
Showbiz

Άννα Βίσση: Η καρμική σχέση της με τον Καρβέλα και η σχέση με την κόρη της (pics)

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια, όταν εκείνη, πήγε με τον πατέρα της στην δισκογραφική εταιρεία για να τον γνωρίσει προκειμένου να συνεργαστούν. Εκείνη η μέρα, έμελλε ν’ αλλάξει όλη της τη ζωή, αφού με τον Νίκο Καρβέλα, όχι μόνο συνεργάστηκαν, αλλά ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, απέκτησαν τη Σοφία τους και πλέον είναι… κολλητοί.

Όταν, για δυο ολόκληρα χρόνια δεν μιλούσαν, η τραγουδίστρια βρέθηκε για δυο φορές στην καρέκλα του ψυχαναλυτή, αφού ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής της. Η επανασύνδεση έγινε σε ανύποπτο χρόνο και πλέουν είναι αυτοκόλλητοι και μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, η Άννα Βίσση του μαγειρεύει και εκείνος πηγαίνει κάθε μέρα στο σπίτι της, αφού μένει δυο τετράγωνα μακριά.

Η σχέση της με την κόρη της Σοφία είναι ιδιαίτερη. Μπορεί εκείνη να μένει μόνιμα στην Αμερική, αλλά μιλάνε κάθε μέρα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η Άννα Βίσση βρέθηκε στην αίθουσα τοκετού και στις δυο γέννες της Σοφίας.

Η Άννα Βίσση ξεκίνησε εμφανίσεις στο Hotel Ερμού και ο Νίκος Καρβέλας σχεδόν κάθε βράδυ είναι εκεί και σύμφωνα με το Gala, εκείνη καθ’ όλη την διάρκεια της εμφάνισής της τον αναζητά με το βλέμμα της στον εξώστη του μαγαζιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved