Η Μαρία Παπαπέτρος αποκαλύπτει το μέλλον των stars
Showbiz

Η Μαρία Παπαπέτρος αποκαλύπτει το μέλλον των stars

Η Μαρία Παπαπέτρος, γνωστή για την ικανότητά της να βλέπει το μέλλον, βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής. Εμείς συναντήσαμε την μελλοντολόγο σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την επίσκεψή της σ τον δημοσιογράφο και κουμπάρο της, Κώστα Μιναριτζή και μας έκανε προβλέψεις για τους εγχώριους τηλεοπτικούς stars. Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι… ήταν της μιας και μοναδικής Ρούλας Κορομηλά.



«Η Ρούλα Κορομηλά η οποία είναι και πολύ καλή μου φίλη, διανύει μια πολύ καλή φάση στη ζωή της. Τη Ρούλα την περιμένει ένας πολύ μεγάλος έρωτας ο οποίος θα την απογειώσει. Όπως «βλέπω» θα είναι μικρότερος σε ηλικία, εφοπλιστής και το όνομα ή το επίθετό του θα αρχίζει από Τ», λέτε να έχουμε new love για την εθνική μας παρουσιάστρια;



Μετά η κουβέντα προχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη και εκεί η απάντηση ήταν αφοπλιστική. «Δυστυχώς δε μου βγαίνει κάτι. Η Ελένη έχει κλειστεί στον εαυτό της και δεν μπορώ ούτε εγώ να διαβάσω τα μελλούμενα», είπε χαριτολογώντας η Μαρία Παπαπέτρος.



Όσο για το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά; Η Μαρία Παπαπέτρος δεν τα βλέπει πολύ ανθηρά τα πράγματα. «Μέτρια θα είναι η χρονιά του νιόπαντρου ζευγαριού. Τα νούμερα δε θα είναι τα αναμενόμενα και θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν την προσωπική τους ζωή στη μικρή οθόνη αλλά και πάλι δε θα καταφέρουν πολλά».



Εν αντιθέσει η πορεία της Τατιάνας Στεφανίδου θα είναι εξαιρετική, όπως υποστηρίζει η μελλοντολόγος: «Η Τατιάνα Στεφανίδου θα έχει ίσως την καλύτερη τηλεοπτική της σεζόν. Στο star θα μεγαλουργήσει φέτος και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα από όλα τα χρόνια που βρισκόταν στον ΑΝΤ1. Η Τατιάνα θα σκίσει».



Επίσης, θετικά είναι τα πράγματα και για το Γρηγόρη Αρναούτογλου όσον αφορά στα επαγγελματικά του. «Ο Γρηγόρης θα κάνει πολύ δυναμικό come back, το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει θα πάει πολύ καλά αλλά δε θα παντρευτεί σύντομα και σίγουρα δε θα παντρευτεί τη Νάντια Μπουλέ, τουλάχιστον για αυτό τον καιρό».



Και λίγο πριν το τέλος… η συζήτηση φτάνει στην Ευγενία Μανωλίδου και εκεί η κυρία Παπαπέτρος λέει: «Συγνώμη αλλά δεν την γνωρίζω την κυρία…!». Εντύπωση όμως προξένησε και μια γενική πρόβλεψη που έκανε η Μαρία Παπαπέτρος για τη showbiz και τους γάμους: «Να ξέρετε πως οι καιροί έχουν αλλάξει. Πλέον δε θα βλέπετε στα περιοδικά εγκύους και μεγάλες κοιλιές. Στη μόδα θα είναι οι υιοθεσίες παιδιών από ξένες χώρες». Ας ελπίσουμε πως αν συμβεί αυτό θα είναι για καλό και όχι απλώς μόδα των καιρών.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved