Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Μπέζος έχει έναν ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο να λέει την αλήθεια»
Showbiz

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Μπέζος έχει έναν ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο να λέει την αλήθεια»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τον Γιάννη Μπέζο και διατύπωσε τη γνώμη του για εκείνον.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δική του σχέση με τα media.

«Εξαρχής ήθελα στη συγκεκριμένη παράσταση έναν guest τραγουδιστή, ο οποίος, πέρα από ερμηνευτικό, ταλέντο, να διαθέτει και θεατρικότητα. Οπότε ο Μπέζος ήταν μονόδρομος και ο ιδανικός ερμηνευτής. Μαζί με τον Ταξιάρχη Χάνο κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο πώς βλέπω εγώ αυτό το είδος παράστασης, που πρέπει να περιέχει καθαρόαιμη ελληνική διασκέδαση και να αναδεικνύει τις ποιότητες των τραγουδιών».

Ο Γιάννης Μπέζος είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δηλώσεις του έχουν απασχολήσει τα media.

«Είναι ένας εξαιρετικός κύριος και ένας σπουδαίος ηθοποιός και τραγουδιστής. Το λέω με επίγνωση και όχι γιατί συνεργαζόμαστε. Ο Μπέζος έχει έναν ξεχωριστό, προσωπικό τρόπο να λέει την αλήθεια και, όταν τον προκαλούν, τη λέει με αυτόν τον ιδιαίτερο, προβοκατόρικο τρόπο, που μου αρέσει κιόλας. Και μου .αρέσει διότι εγώ δεν μπορώ να το κάνω! Μακάρι να μπορούσα, αλλά μιλάω πιο διπλωματικά. Μολονότι σε επιμέρους ζητήματα ίσως διαφέρουν oι απόψεις μας, θεωρώ πως ο Γιάννης δίνει εκπληκτικές συνεντεύξεις».

Ωστόσο, η δική του σχέση με τα media. δεν είναι στενή, μιας και δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Η αλήθεια είναι πως δεν μιλάω δημόσια τακτικά, διότι θεωρώ πως πολλές φορές είναι μάταιο, δεν έχει ενδιαφέρον. Έχω διαβάσει συνεντεύξεις-κλισέ, όπου ανακυκλώνονται πράγματα Σε γενικές γραμμές, όμως, τα πιέσω μου έχουν φερθεί καλά, με εξαίρεση κάποιες φορές που έχουν διαστρεβλώσει πράγματα τα οποία έχω πει, αλλά ευτυχώς για κάτι όχι πολύ σημαντικό. Ο δημόσιος λόγος έχει μεγάλη βαρύτητα και χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό, κάτι που δεν συμβαίνει. Είναι ένα φαινόμενο των καιρών. Ο πολιτικός λόγος έχει ξεπέσει και υπάρχει απόλυτος ευτελισμός και γελοιοποίηση. Βέβαια, ένα μερίδιο ευθύνης αναλογεί και στους δημοσιογράφους. Για να δημιουργήσουν συγκρούσεις και να παράγουν θέμα, πολλές φορές καλούν ανάξιους ανθρώπους, που « δεν έχει νόημα να τους ακούμε, γιατί έχουν μια χυδαιότητα στον τρόπο έκφρασης τους», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved