Γιώτα Νέγκα: «Ζούμε σε καιρούς ύφεσης και φτώχειας. Αυτό περνάει και στη μουσική»
Showbiz

Γιώτα Νέγκα: «Ζούμε σε καιρούς ύφεσης και φτώχειας. Αυτό περνάει και στη μουσική»

«Όλα για όλα» ονομάζεται η μουσική συνάντηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Γιώτας Νέγκα και σύμφωνα με την ίδια, «δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει αυτόν τον άνθρωπο».

Είναι χαρούμενη που δουλεύει με έναν ροκά που αγαπά το λαϊκό τραγούδι. «Τα σπάει στη σκηνή ο Βασίλης. Είναι ένας καλόκαρδος καλλιτέχνης, μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που μου αφήνει χώρο στη σκηνή και νιώθω απόλυτη ευτυχία να δουλεύω μαζί του. Έχουμε βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Έχουμε κοινή γλώσσα και τα τραγούδια που αγαπάμε έχουν την ίδια αλήθεια», λέει μεταξύ άλλων στο περιοδικό Gala και μιλά για τη σχέση της με τα social media

«Είναι εργαλείο δουλειάς. Παλιότερα βγαίναμε στην τηλεόραση και κάναμε συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο. Δεν μοιράζομαι, όμως, τις προσωπικές μου στιγμές. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος που έρχεται να με ακούσει να τραγουδάω θέλει να μάθει λεπτομέρειες για την προσωπική μου ζωή».

Πιστεύει πως η μουσική σκηνή περνάει κρίση;

«Ζούμε σε καιρούς ύφεσης και φτώχειας. Αυτό περνάει και στη μουσική. Τα μεγάλα τραγούδια που έγραψαν ιστορία φάνηκαν στον χρόνο. Θα δείξει το μέλλον ποια σύγχρονα τραγούδια θα μείνουν. Έχουμε πολλές νέες φωνές που αξίζουν, την Παυλίνα Βουλγαράκη, τη Βίκυ Καρατζόγλου, τη Μαρία Παπαγεωργίου που σέβεται τη μουσική της. Φυσικά, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Γιάννη Κότσιρα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Θα μπορούσα να σας πω και άλλους τόσους. Αγαπώ ιδιαίτερα τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μίλτο Πασχαλίδη. Δεν είναι εύκολες οι εποχές κι ας παρουσιάζονται εύκολες μέσω των talent shows»

Τι ετοιμάζει για το προσεχές μέλλον; «Ηχογραφώ τον νέο μου δίσκο με τον Νίκο Μωραΐτη και τον Νίκο Μερτζάνο. Χαίρομαι να συνεργάζομαι με νέους ανθρώπους που είναι ενθουσιώδεις και δημιουργικοί. Περιμένω να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved