Ο Γιάννης Βούρος αποκαλύπτει αν έχει απωθημένα
Showbiz

Ο Γιάννης Βούρος αποκαλύπτει αν έχει απωθημένα

Ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξή του εξομολογείται πτυχές και στοιχεία του εαυτού του.

Ακόμη, κάνει λογο για για τους στόχους, που πρέπει να κυνηγάμε, τους οποίους συνδέει με τις συγκυρίες.

Αυτή την περίοδο κάνετε εντατικές πρόβες για το «Dream story», που θα ανέβει στο Πόλη Θέατρο.

Η πρεμιέρα μας μετατέθηκε για λίγες ημέρες μετά γιατί θέλουμε η παράστα¬ση να είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα και να μην κάνουμε εκπτώσεις. Στηρίχτηκε πάνω στη νουβέλα του Σνίτσλερ και, όπως είναι γνωστό, πάνω σ' αυτή στηρίχτηκε η ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά». Πρόκειται για μια νουβέλα σαν μία κατάδυση στο υποσυνείδητο και στα απωθημένα των ανθρώπων. Ουσιαστικά, παρακολουθούμε την πο¬ρεία ενός ζευγαριού και, κυρίως, του άντρα, και πώς μέσα σε ένα 24ωρο ανακαλύπτει τον βαθύτερο εαυτό του.

Είναι εύκολη η κατάδυση στο υποσυνείδητο του ανθρώπου;

Καθόλου. Είναι ιδιαίτερα πονετική, επώδυνη και βγαίνει αίμα ψυχής από τέτοιου είδους καταδύσεις. Νομίζω ότι όποιος άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία της ενδοσκόπησης βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Είστε «χορτάτος» ή έχετε απωθημένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω απωθημένα. Πράγματα που ξεκίνησα να κάνω έγιναν, άλλα που ήθελα να τα κάνω δεν τα έκανα ακόμα, αλλά, εφόσον είμαι εν ζωή, δεν τα θεωρώ απωθημένα. Τα ονοματίζω στόχους.

Επομένως πρέπει να κυνηγάμε τους όποιους στόχους ή να αφήνουμε να γίνονται... απωθημένα;

Η υλοποίηση των στόχων των απωθημένων είναι θέμα συγκυριών Όπως είχε πει ο Κομφούκιος, «στη ζωή μας συναντάμε γεγονότα που τα δικά μας βήματα μας οδηγούν εκεί». Ανάλογα, λοιπόν, με τη δράση, την ενεργητικότητα, την οργάνωση, τον προ¬γραμματισμό μας, οτιδήποτε προκύπτει στο μέλλον έχει να κάνει με το πόσο το ήθελε κάποιος.

Πηγή: MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved