Ευαγγελία Αραβανή: «Υπήρξε στιγμή που είπα στον εαυτό μου ‘δεν κάνεις γι' αυτό, πάρ' το απόφαση’».
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Υπήρξε στιγμή που είπα στον εαυτό μου ‘δεν κάνεις γι' αυτό, πάρ' το απόφαση’».

Μπορεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να είναι εκτός τηλεόρασης, ωστόσο η Ευαγγελία Αραβανή είχε την τύχη να παρουσιάσει ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά shows.

Και μπορεί η μικρή οθόνη να απαιτεί διεκδίκηση και αδιακρισία, εκείνη όπως απέχει και από το ένα και από το άλλο.

«Δεν το έχω, καθόλου. Πολλές φορές κλείνομαι και με αγγίζουν κάποια πράγματα που λέγονται ή γράφονται. Υπήρξε στιγμή που είπα στον εαυτό μου «δεν κάνεις γι' αυτό, πάρ' το απόφαση!». Από την άλλη, μόλις μου έγινε κάποια πρόταση που μου άρεσε και θεώρησα ότι μπορώ να την φέρω σε πέρας είπα: «όχι, γιατί να κάνω το χατίρι κάποιων και να μην κάνω αυτό που μου αρέσει;» Έτσι πήρα τα απάνω μου. Γενικά είμαι ντροπαλή, έχω μια συστολή, όχι όπως ήμουν πριν πέντε-δέκα χρόνια βέβαια! Δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να την αποβάλλω, ίσως αν δουλέψω παραπάνω με τον εαυτό μου.

Ωστόσο, η διακριτικότητα, η ευγένεια κάποιες φορές αναγνωρίζονται και σε κάνουν να διαφέρεις. Δεν ξέρω πόσο βοήθησαν στα τηλεοπτικά μου βήματα οι γνώσεις που είχα αποκτήσει από τη μόδα. Σίγουρα, όμως, με βοήθησε η πειθαρχία στην οποία είχα συνηθίσει και απαιτείται για να κάνεις modeling. Ειδικά εκεί έπρεπε ν' αποδεικνύω πως είμαι επαγγελματίας, άρα δεν θα γκρίνιαζα και δεν θα δυστροπούσα στις συνθήκες μιας φωτογράφισης. Νιώθω περήφανη γιατί με όσους πελάτες δούλεψα, δεν βρέθηκε ένας να έχει το παραμικρό παράπονο από μένα», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved