Φωτεινή Αθερίδου: Η φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα και το απολαυστικό βίντεο με τη γιαγιά της
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Η φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα και το απολαυστικό βίντεο με τη γιαγιά της

Η Φωτεινή Αθερίδου σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η γνωστή ηθοποιός στην αρχή κρατούσε κρυφή την ευχάριστη είδηση, όμως μετά την αποκάλυψη, η Φωτεινή έχει ξεκινήσει τις πρώτες της αναρτήσεις στο Instagram. Τώρα έχει μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Η 29χρονη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία της με φουσκωμένη την κοιλίτσα της και πάνω είχε βάλει ένα ποτήρι γεμάτο χυμό και σχολίασε με χιούμορ: «Τα πλεονεκτήματα της εγκυμοσύνης»!

Η Φωτεινή βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη και φυσικά δε θα μπορούσε να μην δημοσιεύσει και ένα βίντεο με την γλυκιά γιαγιά της, μητέρα του Θοδωρή Αθερίδη. Η γιαγιά της λοιπόν της λέει κάθε πότε παίρνει τα χάπια της… ένα χάπι όμως έκανε εντύπωση και στην εγγονή της και είναι το «χάπι της ποίησης» και όχι της πιέσεως! Δείτε το απολαυστικό διάλογο γιαγιάς και εγγονής αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Φωτεινή από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved