Μίνα Χειμώνα: «Με αποκαλούν Ηλέκτρα και σήμερα»
Showbiz

Μίνα Χειμώνα: «Με αποκαλούν Ηλέκτρα και σήμερα»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μίνα Χειμώνα που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της «Ηλέκτρας» στην πάλαι ποτέ καθημερινή σειρά τον ΑΝΤ1 «Καλημέρα ζωή», σε πρόσφατη συνέντευξή της δηλώνει ότι δεν θα έκανε ξανά καθημερινό και ότι δεν της λείπει ιδιαίτερα η τηλεόραση.

Σας γνωρίσαμε ως «Ηλέκτρα» στο «Καλημέρα ζωή». Πώς διαχειριστήκατε την επιτυχία της σειράς και τη δική σας απότομη αναγνωρισημότητα;
«Η αλήθεια είναι ότι η ηρωίδα που υποδύθηκα, η «Ηλέκτρα», έγινε πολύ αγαπητή στον κόσμο. Εισέπραττα και εισπράττω ακόμη και σήμερα αυτήν την αγάπη του κόσμου. Παρότι η επιτυχία της σειράς ήταν μεγάλη, εντούτοις δεν άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί. Και να σας πω ότι από ένα σημείο και μετά ήθελα να αποχωρήσω, γιατί θεωρούσα από πάντα ότι κάθε πράγμα κάνει τον κύκλο του. Και ένας ηθοποιός θα πρέπει να δοκιμάζεται σε πολλά πράγματα».


Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα της «Ηλέκτρας»;
«Το πρώτο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο. Εγώ προσωπικά έχω απεμπλακεί, με την έννοια ότι δεν με απασχολεί. Λέω, εντάξει, ήταν ένα μέρος της δουλειάς μου, τέλειωσε και πάμε παρακάτω στις αναζητήσεις μας. Αλλά για τον κόσμο το βλέπω ακόμα και σήμερα, η εικόνα της «Ηλέκτρας» παραμένει ισχυρή».


Δηλαδή ο κόσμος όταν σας βλέπει στον δρόμο σας θυμίζει τον ρόλο της «Ηλέκτρας»;
«Ναι, με αποκαλούν «Ηλέκτρα» ακόμα. Με ρωτούν γιατί δεν παίζω στην τηλεόραση και μου εκφράζουν την αγάπη τους και συνάμα την ανάγκη τους να με δουν ξανά στην τηλεόραση».


Η τηλεόραση σας λείπει;
«Οχι ιδιαίτερα. Αν έρθει βέβαια μια πρόταση βασισμένη σε ένα καλό σενάριο θα τη δω με ενδιαφέρον. Πάντως καθημερινό σίριαλ δεν θα έκανα ξανά».


Μεγαλύτερες χαρές έχετε γευτεί στο θέατρο ή στην τηλεόραση;
Στο θέατρο αναμφισβήτητα, γιατί βρίσκομαι πολλά χρόνια περισσότερα απ' όσα στην τηλεόραση, και έχω ζήσει πραγματικά, πολύ ωραίες στιγμές».


Τι σας θυμώνει;
«Το να μην είναι κάποιος ειλικρινής».


Κάτι που νοσταλγείτε από την προ μνημονίου εποχή;
«Το ότι βγαίναμε πιο συχνά με τους φίλους μας έξω, ήμασταν πιο χαλαροί και δεν είχαμε να σκεφτούμε την επόμενη μέρα τόσο έντονα».


Προδοσία έχετε νιώσει από φίλους;
«Ναι, βέβαια Εχω αισθανθεί προδομένη στη δουλειά από κάποιους ανθρώπους τους οποίους είχα εμπιστευθεί και που πίστευα ότι θα μπορούσαμε να συμπορευθούμε και τελικά δεν τα καταφέραμε. Εκ των υστέρων τους συγχώρεσα βέβαια».


Τι ονειρεύεστε;
«Να ξαναπαίξω στην Επίδαυρο, που μου έχει λείψει πάρα πολύ», λέει στο tv Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved