Ο Ψωμόπουλος αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Το θέμα με τη Ρία έληξε με τον καλύτερο τρόπο» (photos)
Showbiz

Ο Ψωμόπουλος αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Το θέμα με τη Ρία έληξε με τον καλύτερο τρόπο» (photos)

Μετά από τη φουρτούνα, όπως λένε, έρχεται η ηρεμία και στην περίπτωση του Χρήστου Ψωμόπουλου και της Ρίας Αντωνίου συνέβη ακριβώς αυτό. 

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας, Χρήστος Ψωμόπουλος την είχε βιάσει. Μάλιστα είχε καταθέσει μήνυση εις βάρος του και το Πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα όλα όσα συνέβαιναν μεταξύ τους, χωρίς να γνωρίζει ακριβώς τι είχε συμβεί.

Στην πορεία, όμως, το εκρηκτικό μοντέλο και παρουσιάστρια η οποία κάνει λαμπρή καριέρα στην Ιταλία, απέσυρε τη μήνυση και το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί, θέλοντας να αφήσει τα πάντα πίσω του και να κάνει μία νέα αρχή.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με τίτλο "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο έγκριτος δικηγόρος Αθανάσιος Πλεύρης μίλησε για την υπόθεση μετά την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου περί κακοποίησης που είχε δεχτεί ο επιχειρηματίας από την παρουσιάστρια σύντροφό του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκάλυψε ο κ. Πλεύρης.

Ο επιχειρηματίας από την πλευρά του, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ξεκαθαρίζει τα πράγματα και από τη δική του πλευρά. Διαβάστε στην παρακάτω γκάλερι όσα είπε ο γνωστός επιχειρηματίας στο gossip-tv.gr...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved