Άρης Μακρής: Η αποκάλυψη για τους Boys and Noise, το X-factor και η Άννα- Μαρία Βέλλη (exclusive)
Showbiz

Άρης Μακρής: Η αποκάλυψη για τους Boys and Noise, το X-factor και η Άννα- Μαρία Βέλλη (exclusive)

Ο Άρης Μακρής σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Gossip-tv.gr!

Ο Άρης Μακρής με ταλέντο όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στην υποκριτική μίλησε για όλα και έκανε αποκαλύψεις.

Πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από τους Boys and Noise το 2013 και τα τελευταία τρία χρόνια κάνει solo καριέρα, αφού το 2016 το συγκρότημα διαλύθηκε.

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του πολλές και υπερβολικές τις περισσότερες φορές, αφού τα κοριτσάκια πήγαιναν ακόμα και κάτω από το σπίτι του.

Ο Άρης Μακρής συνέχισε όχι με το τραγούδι, αλλά και με το μιούζικαλ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ο ταλαντούχος Άρης Μακρής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, για την υποκριτική, την solo καριέρα, το νέο του single με τίτλο «Της αγάπης Roller Coaster», τη σχέση του με την Άννα- Μαρία Βέλλη, τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, το X-factor- όπου για πρώτη φορά θα τον δούμε σε παρουσίαση- και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που οι Boys and Noise διαλύθηκαν.

Τέλος, αναφέρθηκε στον αδελφό του Ντένη Μακρή, στη σχέση τους και εάν στο μέλλον θα τους δούμε μαζί στο θεατρικό σανίδι.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις μαθήματα υποκριτικής έτσι ώστε να δοκιμαστείς και σε άλλο είδος;

«Το ‘χω σκεφτεί και το ψάχνω λίγο για να μπορέσω να εξελίξω αυτό το κομμάτι. Δεν ξέρω αν θέλω απαραίτητα να δοκιμαστώ σε κάτι άλλο, αλλά μόνο και μόνο για προσωπικούς στόχους, αλλά και τα μιούζικαλ στα οποία συμμετέχω, θέλω να πάρω όσες περισσότερες γνώσεις μπορώ».

Φοβήθηκες τη solo καριέρα ή ήταν μια ανάγκη για να κάνεις διαφορετικά πράγματα;

«Ευτυχώς δεν έχω φοβηθεί ούτε στιγμή στη μέχρι τώρα πορεία μου. Η «solo καριέρα» ήταν μια ανάγκη μου να παρουσιάσω πιο προσωπικά πράγματα μέσω της δουλειάς μου. Όταν είσαι μέλος μιας ομάδας οφείλεις να σέβεσαι τους κοινούς στόχους και το καλό της ομάδας αυτής»

Έχουμε δει πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού την εποχή που ήσουν στο συγκρότημα. Σε τρόμαξε όλο αυτό;

«Θα έλεγα καλυτέρα ότι με ξάφνιασε παρά με τρόμαξε. Όλο αυτό ήταν αναπάντεχο αλλά ευπρόσδεκτο, καθώς όλες αυτές οι εκδηλώσεις θαυμασμού πηγάζουν από την αγάπη του κόσμου για το πρόσωπο σου. Δύσκολα σε τρομάζει κάτι τόσο θετικό»

Πως είναι η σχέση σου με τις θαυμάστριές σου; Πες μου ένα περιστατικό ακραίου θαυμασμού που δεν θα ξεχάσεις.

«Το πιο ωραίο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι συνειδητοποιώ ότι μεγαλώνουμε μαζί με τον κόσμο που με ακολουθεί. Μικροί σε ηλικία οι θαυμαστές του συγκροτήματος, μικρός τότε κι εγώ, συνεχίζουμε μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας τις αλλαγές ο ένας του άλλου. Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό, νιώθω ότι δένομαι με ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζω καν. Από περιστατικά έχουν συμβεί πολλά που έχω να θυμάμαι»

Η ώρα της συγκατοίκησης έχει έρθει;

«Όπως προανέφερα, δεν μου αρέσει να απασχολώ με τα προσωπικά μου παρά μόνο με τη δουλειά μου, οπότε θεωρώ πως αυτό είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο».

Σε παλιότερη συνέντευξη σου έχεις πει πως πιστεύεις στο για πάντα αλλά ο γάμος είναι ακόμα μακριά! Έχει αλλάξει κάτι από τότε;

«Τίποτα απολύτως».

Σε τρομάζει ο γάμος ή θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητος για να πορευτούν δυο άνθρωποι στη ζωή και να κάνουν οικογένεια;

«Δεν με τρομάζει, απλά, δεν είμαι πολύ σύμφωνος με την έννοια του γάμου. Εννοώ πως, αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, δεν χρειάζεται να παντρευτούν».

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου μπαμπά;

«Τον έχω φανταστεί είναι η αλήθεια, αλλά επειδή τον φαντάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερο μπαμπά, σαν το δικό μου, θεωρώ πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος για να γίνω».

Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;

«Να έχω την υγεία μου, να έχω λύσει προσωπικά μου θέματα, να αγαπάει ο κόσμος τη δουλειά μου και αυτό που κάνω και να έχω ηρεμία και γαλήνη στη ζωή μου».

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από την Panik Records το νέο σου τραγούδι «Της Αγάπης Roller Coaster». Μίλησέ μου γι’ αυτό.

«Είναι μάλλον το αγαπημένο μου από τα προσωπικά μου τραγούδια που έχω κυκλοφορήσει. Είναι ένα κομμάτι, σε μουσική Αναστάσιου Ράμμου και στίχους Γιάννη Δόξα, που το ακούς και σου κολλάει. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη δουλειά, γιατί ταιριάζει και περισσότερο στα δικά μου γούστα, σε αυτά που ακούω στον ελεύθερό μου χρόνο. Ελπίζω και ο κόσμος να το αγαπήσει όσο εγώ».

Στο video clip του τραγουδιού σε βλέπουμε σε έναν απροσδόκητο ρόλο, με συμπρωταγωνίστρια την Αναστασία Τσιλιμπίου. Πως ήταν τα γυρίσματα;

«Τα γυρίσματα, που έγιναν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, ήταν όπως σε κάθε clip, εξουθενωτικά. Αλλά το απολαύσαμε, διασκεδάσαμε, γελάσαμε… Η Αναστασία είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, που έδωσε το στίγμα της στο clip. Κι εγώ ήθελα να έχω ένα ρόλο στον οποίο ο θεατής δεν με έχει ξαναδεί, για να δώσω μία διαφορετική υπόσταση του roller coaster της αγάπης, το οποίο μπορεί ακόμα να εκτροχιαστεί».

Δείτε το video clip παρακάτω:

Η συνεργασία σου με τους υπόλοιπους ηθοποιούς πως ήταν;

«Ήταν από τις παραστάσεις όπου κύλησαν όλα πολύ αρμονικά. Ενώ είχαμε πολύ λίγο χρονικό διάστημα για τις πρόβες και το στήσιμο της παράστασης, δεν υπήρξαν νεύρα και αναστάτωση ούτε για μία στιγμή. Αυτό νομίζω βοήθησε πολύ στο να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Γενικά, όλοι ήταν άνθρωποι ευχάριστοι και καλοί επαγγελματίες. Σίγουρα θα δούλευα ξανά μαζί τους, χωρίς δεύτερη σκέψη»

Έχεις νιώσει ότι υπάρχουν ηθοποιοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι τη συμμετοχή σου στην υποκριτική καθώς δεν είσαι ηθοποιός;

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχει υπάρξει και να μην το έχω καταλάβει εγώ! Βέβαια, επειδή όλες οι παραστάσεις στις οποίες έχω πάρει μέρος ήταν μιούζικαλ, ο ρόλος μου ως τραγουδιστής χωράει μέσα σε αυτό. Άλλωστε, σε αυτού τους είδους τις παραστάσεις συνυπάρχουν, έτσι κι αλλιώς, άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους, ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και όλοι μαζί δημιουργούν το αποτέλεσμα ενός μιούζικαλ που θέλει απαραίτητα αυτά τα τρία συστατικά».

Συμβουλεύει ο ένας τον άλλο ή υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σας;

«Ανταγωνισμός δεν υπήρχε ποτέ ανάμεσά μας, οπότε ούτε τώρα υπάρχει! Αντίθετα, ο ένας βοηθάει τον άλλον στα επαγγελματικά του. Συγκεκριμένα, σε όλες τις παραστάσεις που έχω παίξει, τον έχω συμβουλευτεί για το υποκριτικό ύφος που πρέπει να έχω και το πως πρέπει να προσεγγίσω το ρόλο».

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

«Τώρα είμαι στη φάση των γυρισμάτων για το «Χ Factor», το οποίο θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βήμα, γιατί πιστεύω ότι θα δώσω νέο ύφος στο ρόλο του παρουσιαστή των backstage. Παράλληλα, προετοιμάζομαι για live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved