Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Ήταν  γυμνή... χωρίς να είναι γυμνή» (Photos)
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Ήταν γυμνή... χωρίς να είναι γυμνή» (Photos)

Οι τίτλοι των τραγουδιών του Λευτέρη Πανταζή έχουν γίνει, εδώ και δεκαετίες, σλόγκαν.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη δουλειά του, αλλά και για την προσωπική ζωή του ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του, Κόνι Μεταξά και στην πρόσφατη φωτογράφιση της.


Είσαι ο τραγουδιστής που οι τίτλοι των τραγουδιών σου έχουν παραμείνει και ως σλόγκαν.
«Μόλις κυκλοφόρησε ένα cd single που λέγεται «θα χωρίσω και θα το πανηγυρίσω». Το έχει γράψει ο Ρούλης Μακρίδης, ο Βαλεντίνο, ενώ ο Χριστόδουλος Σιγανός έχει βάλει τη μουσική. Έχω κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες, χρόνια τώρα. Κάθε χρόνο κάνω και μία επιτυχία. Ο κόσμος το δέχεται με αγάπη από μένα, ό,τι είδος κι αν είναι, αυτό έχει σημασία, γι' αυτό συνεχίζω ακάθεκτα. Έχω μπει στην καρδιά της νεολαίας, χωρίς να έχω χάσει τους θαυμαστές μου, που έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου. Μιλάω με 4-5 μαγαζιά για να κάνω ένα «σχήμα» το χειμώνα. Αν δεν «κάτσει» και δεν είναι αυτό που θέλω, θα συνεχίσω να κάνω συναυλίες. Στις 14 Σεπτεμβρίου θα κάνω μια μεγάλη συναυλία, στο «Κατράκειο» θέατρο, στις παλιές γειτονιές που μεγάλωσα, που έκανα καντάδες στα κοριτσάκια και γύριζα με το κασελάκι μου»


Η κόρη σου, Κόνι Μεταξά, έκανε πρόσφατα γυμνή φωτογράφιση.

«Ήταν πολύ κυριλέ φωτογράφιση, ήταν πολύ καλή. Ήταν γυμνή... χωρίς να είναι γυμνή»


Σε ρώτησε για να το κάνει; «Ναι, βέβαια, και της είπα ότι «Έτσι μου αρέσει να είναι... να είναι σεβαστική, ωραία φωτογράφιση, για να μην έχει κανένας να σου πει τίποτα ποτέ». Της είπα να προσέχει, να μην προκαλεί. Εκείνη μου απάντησε ότι «στην Αμερική τα κάνουν κάθε μέρα», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved