Το μεγάλο παράπονο του Πέτρου Φιλιππίδη- Τι τον έχει στεναχωρήσει;
Showbiz

Το μεγάλο παράπονο του Πέτρου Φιλιππίδη- Τι τον έχει στεναχωρήσει;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν δίστασε να εξωτερικεύσει το παράπονό του και μας ξάφνιασε.

Ο γνωστός ηθοποιός αν και δεν μιλά συχνά, αυτήν τη φορά έκανε την εξαίρεση και ανάμεσα στα λεγόμενά του ειπώθηκε κάτι που είχε μια νότα παραπόνου.

Στην τηλεόραση έχει κάνει κορυφαίες σειρές που τρέλαναν τα μηχανάκια της ΑGΒ, αλλά το διάστημα αυτό δεν ετοιμάζει κάτι καινούργιο.

«Αν έρθει κάτι δυνατό, θα το κάνω με χαρά. Κάνω κουβέντες αλλά για έναν περίεργο λόγο, ενώ οι σειρές που έχω κάνει έχουν σκίσει, άρα "πουλάω" που λένε, δεν με φωνάζουν όσο θα έπρεπε. Με αγαπάει το κοινό, αλλά όχι αυτοί που αποφασίζουν για την τηλεόραση. Δεν θέ­λουν, λέει, τους ίδιους και τους ίδιους! Μα άλ­λους... ίδιους βάζουν ξανά και ξανά. Δεν βλέ­πουν ότι κάνω νούμερα ακόμα κι όταν πάω κα­λεσμένος σε εκπομπές; Από την άλλη, δεν σου κρύβω ότι δεν με ξετρελαίνει αυτό που βλέ­πω να γίνεται-ή να μη γίνεται-στην τηλεόρα­ση.

Οικονομικά μου λείπει πολύ φυσικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με πειράζει που λείπω από αυτήν την τηλεόραση, έτσι όπως έχει κα­ταντήσει. Χαίρομαι που στρέφονται ξανά στη μυθοπλασία και αφήνουν πια τις γελοιότητες μετά ριάλιτι» είπε στη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved