Αντιγόνη Δρακουλάκη: « Η Έλενα Ακρίτα για μένα είναι πρότυπο γυναίκας»
Showbiz

Αντιγόνη Δρακουλάκη: « Η Έλενα Ακρίτα για μένα είναι πρότυπο γυναίκας»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη μιλάει για το αν σκέφτεται να κάνει παιδί, για τον κολλητός της φίλο και κουμπάρο Παναγιώτη Πετράκη και την αδυναμία της στην Έλενα Ακρίτα.

 

 

Φέτος θα είναι τελικά η χρονιά της «Νόρας» και του «Λουκά»;

«Νομίζω πως ναι. Θα γίνουν πολλά μεταξύ τους, θα βουτήξουν στα βαθιά και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος στην ιστορία τους. Η «Νόρα» έχει αγαπηθεί τόσο πολύ επειδή αντιπροσωπεύει μεγάλος μέρος των ερωτευμένων γυναικών. Όλες αναγνωρίζουμε δικά μας στοιχεία σ' εκείνην».

Ποια είναι η σχέση σας εκτός πλατό με τον Παναγιώτη Πετράκη;

«Είναι ο άνθρωπος που με βλέπει περισσότερο από τον καθένα. Με τον Παναγιώτη δεν μοιραζόμαστε μόνο ώρες αλλά και σκέψεις, συναισθήματα. Ειλικρινά είναι ότι πολύτιμο έχει μπει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής και για μένα είναι ένα δώρο που μου ήρθε ουρανοκατέβατο».

Νιώθετε ευγνωμοσύνη απέναντι στο συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα-Κυρίτσης;

«Φυσικά, αφού αυτοί μου έκαναν το μεγαλύτερο δώρο. Σε αυτή τη ζωή και ειδικά σε αυτό το χώρο, όλα έρχονται δύσκολα και μίζερα. Σ' αυτή τη συνεργασία μου χαρίστηκαν όλα τόσο γενναιόδωρα, με καλοσύνη και πολλή πολλή δουλειά. Νιώθω υπόχρεη απέναντί τους ωως άνθρωπος αλλά και ως καλλιτέχνης. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτή η δουλειά »

Ξέρω ότι έχετε ιδιαίτερη αδυναμία στην Έλενα Ακρίτα.

«Είναι κυριολεκτικά μέσα στο μυαλό μου. Χαίρομαι που συναναστρέφομαι μία τόσο ευφυή, αληθινή, επιτυχημένη, γενναιόδωρη και ακομπλεξάριστη γυναίκα. Θέλω να πάρω όσο πιο πολλά από τα ταλέντα της, γιατί για μένα είναι πρότυπο γυναίκας».

Σκέφτεστε να κάνετε οικογένεια;

«Το μυαλό μου είναι τόσο πολύ μέσα στην "Εδέμ" και στο θέατρο που δεν σκέφτομαι προς το παρόν να κάνω παιδί. Αυτή την εποχή είναι πολλές γυναίκες και πολλοί άνδρες στο κεφάλι μου, δεν έχω χρόνο για την Αντιγόνη και τον Γιάννη».

Η σειρά φέτος θα ολοκληρώνει τον κύκλο της..

«Όσο κι αν το ακούω, δεν μπορώ μέσα μου να το δεχθώ. Δεν θέλω να σταματήσει όλο αυτό που ζούμε καθημερινά. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί θα μου κοστίσει πάρα πολύ. Μπαίνοντας σε αυτή τη δουλειά, ξέρεις ότι κάθε συνεργασία είναι μικρά ταξίδια που δεν έχουν διάρκεια».

Φέτος θα σε απολαύσουμε και στο θέατρο μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη.

«Είναι μία άλλη μία μεγάλη περιπέτεια που ξεκίνισε στο μυαλό της Έλενας Ακρίτα .Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που ερωτεύτηκαν, χώρισαν και ξανασυναντήθηκαν ύστερα από χρόνια. Νομίζω είναι ένα έργο που αφορά όλους».

πηγή:HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved