Την ήθελαν ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό και εκείνη ακόμα γελάει (Photos)
Showbiz

Την ήθελαν ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό και εκείνη ακόμα γελάει (Photos)

Η ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες περί ειδυλλίου με τον συνάδελφο της και μιλά για το πώς φαντάζεται τον ιδανικό σύντροφο και για τον ρόλο της σε επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Αν και μόλις 28 χρόνων, ξέρει τι θέλει από τη ζωή της.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι ένας ήρεμος άνθρωπος που αποφεύγει τις εντάσεις ή τα ξεσπάσματα ακόμα και όταν κυκλοφορούν φήμες που την αφορούν.

«Σε γενικές γραμμές λύνω τα θέματα μου με ψυχραιμία», λέει η πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα» και χωρίς υπεκφυγές απαντά στη Real για το αν ισχύουν οι ψίθυροι που τη θέλουν ζευγάρι με τον ηθοποιό Γιάννη Αθητάκη. «Ο Γιάννης είναι κολλητός μου. Γελάω όταν ακούω τέτοια σχόλια. Αν του έλεγα ότι κυκλοφορεί κάτι τέτοιο, θα κλαίγαμε από τα γέλια», ξεκαθαρίζει και συμπληρώνει: «Είμαι μόνη μου». Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν την απασχολεί η εξέλιξη στην προσωπική της ζωή.

«Για να σκεφτώ σοβαρά την οικογένεια, θα πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα με κάνει να το σκεφτώ. Με φαντάζομαι από την ώρα που γεννήθηκα μητέρα, γιατί λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν θα το κάνω επειδή εγώ το έχω ανάγκη. Είναι εγωιστικό. Θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο και να πω ότι αυτόν τον φαντάζομαι πατέρα των παιδιών μου».


Και ποια χαρακτηριστικά έχει για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος; «Θέλω σίγουρα να είναι και φίλος μου, αλλά να είμαι και πολύ ερωτευμένη μαζί του. Θέλω να τον θαυμάζω. Λεν με απασχολεί η εμφάνιση. Θέλω να ερωτευτώ το βλέμμα του. Μου αρέσει να διαβάζω τους ανθρώπους από το βλέμμα».

Αν και για εκείνη ο γάμος είναι Ιερός δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για να κάνει παιδί.

«Θα έκανα. Γιατί να μην έκανα; Είμαι υπέρ του θρησκευτικού γάμου, με την έννοια της ευλογίας. Αλλά δεν είμαι υπέρ του να γίνονται γλέντια με 600 άτομα ή να έχω τρία μέτρα ουρά στο νυφικό, λες και είμαι σε ταινία. Μπορεί να με δεις ξυπόλυτη με εν νυφικό στο νησί με μόνο 30 άτομα και να κάνω μετά ένα πάρτι. Μπορεί να κάνω πρώτα το παιδί και μετά τον γάμο. Θέλω, πάντως να κάνω οικογένεια. Δεν θέλω να περάσω μια ζωή μόνη μου με 40 γάτες».


Οι ήρωες του δεύτερου κύκλου της σειράς τοι ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα», όπως εξηγεί η Ντ. Μακρυγιάννη, συναντούν το παρελθόν, «Πράγμα που για κάποιους είναι ευχάριστο, για άλλους όχι τόσο. Έρχονται αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους», λέει η ηθοποιός, που απολαμβάνει την απήχηση που γνωρίζει η σειρά. «Ακούω "Μαρίνα" στον δρόμο και γυρνάω! Δεν νιώθω ότι μου έλειπε ποτέ η επιβεβαίωση. Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο... Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι και δεν νομίζω να το κάνω. Πιστεύω ότι σε αυτό παίζουν μεγάλο ρόλο και οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν και μπορούν να σε κρατούν σε μια ισορροπία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved