Συγκινεί η Ελένη Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι» (Video)
Showbiz

Συγκινεί η Ελένη Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι» (Video)

Η Ελένη Καστάνη μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, «The Dot» για το παιδάκι που έχασε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ποια θα ήταν η συνέχεια στο Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή, που δεν είδαμε και το τηλεφώνημα που την σόκαρε.

Η Ελένη Καστάνη τόνισε: «Έκανα γυρίσματα για τις Βαρβαρότητες στον ΑΝΤ1 και ταυτόχρονα για το Δις Εξαμαρτείν στον Mega. Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά… Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο...».

Και στη συνέχεια θυμήθηκε τα γυρίσματα στη σειρά «Δύο Ξένοι»: Στους Δύο Ξένους με φώναξε ο Αλέξανδρος Ρήγας για να κάνω την πρώτη σκηνή και να τους φέρω γούρι. Έκανα μόνο μία σκηνή, ήμουν μαθήτρια του συγχωρεμένου του Νίκου Σεργιανόπουλου.»

Και συνέχισε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Το Safe Sex δεν μου θυμίζει τίποτε άλλο, μόνο το παιδί μου. Στην ταινία είμαι έγκυος σε όλα τα γυρίσματα, 5 μηνών από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι όταν προβλήθηκε είχα γεννήσει το παιδί μου.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Έως και κατάθλιψη έπαθα που σταμάτησε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή. Κάναμε αυτό το γύρισμα στα διόδια και μετά δεν μας ξανάφησαν να πάμε για γύρισμα σε διόδια. Είχαν σκεφτεί και κάτι πολύ ωραίο. Εγώ θα σκότωνα τον Μαντά με έναν γύψινο Χριστόδουλο, αυτό ήταν γραμμένο στο σενάριο. Θα τον χτυπούσα εγώ και θα πέθαινε τελικά. Δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved