Μόνο η Αντελίνα θα το έκανε αυτό! Πού κρύφτηκε για να τσεκάρει ότι ο Χάρης δεν της λέει ψέματα;
Showbiz

Μόνο η Αντελίνα θα το έκανε αυτό! Πού κρύφτηκε για να τσεκάρει ότι ο Χάρης δεν της λέει ψέματα;

Τύφλα να έχει ο… Τζέιμς Μποντ μπροστά στα καμώματα της Αντελίνας Βαρθακούρη η οποία τελευταίως έχει γίνει η πιο αγαπημένη τηλεοπτική περσόνα.

Η Αντελίνα λοιπόν η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή «Stars System» και έδωσε συνέντευξη μιλώντας για όλα, έγινε το αγαπημένο θέμα των πρωινών εκπομπών σήμερα. Ειδικά στο σημείο της συνέντευξής της κατά το οποίο αναφέρθηκε στην… κατασκοπεία που έκανε στον σύζυγό της για να διαπιστώσει αν της έλεγε αλήθεια ή ψέματα για κάποιο ραντεβού που είχε, στάθηκαν όλοι.

Και πώς θα μπορούσαν να μην το κάνουν αφού αυτά δεν συμβαίνουν συχνά, ακόμα και αν πρόκειται για full ερωτευμένες γυναίκες που εφευρίσκουν απίθανους τρόπους όταν ζηλεύουν για να «τσεκάρουν» τους αγαπημένους τους.

Η Αντελίνα λοιπόν, ευθαρσώς παραδέχτηκε στην τηλεοπτική της συνέντευξη ότι μπήκε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του Χάρη Βαρθακούρη και τον «συνόδευσε» χωρίς εκείνος να το γνωρίζει μέχρι τον προορισμό του ώστε να διαπιστώσει ότι δεν της έλεγε ψέματα ούτε για το πώς ούτε για το πού, ούτε και για το «με ποιον».

Τόνισε όμως η Αντελίνα ότι σήμερα, δέκα χρόνια μετά από αυτή τη στιγμή της ζωής της, δεν θα το έκανε, όχι γιατί ίσως ωρίμασε αλλά γιατί δεν… τη χωράει πλέον το πορτ παγκάζ. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απολαυστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved