Κώστας Καραφώτης: «Η κρίση τα πρώτα χρόνια με επηρέασε, αλλά τα τελευταία χρόνια με εμπνέει» (pics)
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: «Η κρίση τα πρώτα χρόνια με επηρέασε, αλλά τα τελευταία χρόνια με εμπνέει» (pics)

Βρίσκεται 15 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού και δεν έχει καταλάβει πώς έχουν περάσει. 

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του αυτόν τον καιρό, που αφορούν όχι μόνο στο τραγούδι, αλλά και στην επιχειρηματική του δραστηριότητα, τονίζοντας την επίδραση που είχε στη ζωή του η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Πριν από 15 χρόνια φανταζόσουν αυτή την πορεία;

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν τα χρόνια και μπορώ να πω ότι έγινε χωρίς να το καταλάβω. Μόνο όταν αρχίζω να το συνειδητοποιώ, το καταλαβαίνω και είναι ωραίο που είμαι ακόμα. Είμαι εδώ και θα ήθελα να μείνω αρκετά χρόνια ακόμη στην ελληνική δισκογραφία, με πολύ καλύτερα πράγματα και σπουδαιότερα.

Τι είναι τελικά το πιο βασικό για σένα; Η δόξα, τα χρήματα, η αναγνωρισιμότπτα;

Έχω κερδίσει την αγάπη του κόσμου, την αναγνωρισιμότητα, ενώ μετά από κάποια χρόνια καταφέρνω και ανοίγουν κάποιες «πόρτες», κάνω συνεργασίες που θέλω, που είναι επιλογή μου. Έχω κερδίσει το να μπορώ να επιλέγω.

Πώς βλέπεις να πηγαίνουν τα πράγματα στο μέλλον;

Είναι δύσκολη περίοδος για όλα, όχι μόνο για το τραγούδι, έχει αλλάξει η νύχτα, δεν ήταν εκείνη που ξέραμε, εξελίσσεται, δεν θα έλεγα ότι η νύχτα έχει πεθάνει. Όσοι πιστεύουν ότι η νύχτα έχει πεθάνει απλώς δεν κάνουν κάτι γι' αυτό, μένουν στο πώς ήταν τότε. Πρέπει να πάμε κι εμείς με τα «νερά» της εποχής, χωρίς να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας. Πλέον δεν δουλεύουμε τις μέρες που δουλεύαμε, έχουν μειωθεί οι μέρες και οι αμοιβές μας. Η κρίση τα πρώτα χρόνια με επηρέασε, αλλά τα τελευταία χρόνια με εμπνέει.

Με ποιον τρόπο σε εμπνέει;

Με έχει εμπνεύσει να βρίσκω καινούργιους τρόπους για να κάνω καινούργια πράγματα, πέρα από το τραγούδι, να κινηθώ κάπου αλλού επιχειρηματικά.

Έχεις κινηθεί επιχειρηματικά σε κάποιον τομέα, κάνεις άλλα πράγματα εκτός από το τραγούδι;

Βέβαια, υπάρχουν κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορώ να τα ανακοινώσω τώρα, δεν είναι μόνο το τραγούδι στη ζωή μου. Υπάρχουν επενδύσεις πολλά με τα οποία ασχολούμαι αυτόν τον καιρό.

Έχεις κάνει μια προεργασία για το μέλλον σου που δεν αφορά στο τραγούδι;

Το κάνω παράλληλα, πάνε μαζί, τα ένα φέρνει το άλλο.

Δεν φοβάσαι ότι ίσως σε απορροφήσει ή σου πάρει χώρο περισσότερο από το τραγούδι;

Δεν παίρνει καθόλου χώρο, όχι, αντιθέτως, βοηθάει κιόλας. Μου αρέσει να σκέφτομαι παραπάνω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved