Παντελής Παντελίδης: Τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του - Συγκινούν οι αναρτήσεις της οικογένειας
Showbiz

Παντελής Παντελίδης: Τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του - Συγκινούν οι αναρτήσεις της οικογένειας

Σήμερα (18/2/2020) συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον αναπάντεχο θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του έφυγε από τη ζωή έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ολόκληρο το πανελλήνιο συγκλονίστηκε, αφού η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη ήταν κάτι που όχι μόνο σόκαρε το κοινό, αλλά βύθισε σε μεγάλη θλίψη άπαντες, καθώς ο 33χρονος τραγουδιστής έφυγε απροσδόκητα. Αιτία, το τροχαίο ατύχημα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Στις 08.10 το πρωί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης έχασε την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο, αφού η ταχύτητα με την οποία εκινείτο το αυτοκίνητο ήταν αρκετά μεγάλη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής οδηγήθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από το ιατρικό προσωπικό.

Η εν λόγω είδηση δεν μπορούσε να γίνει πιστευτή από τους χιλιάδες θαυμαστές του. Όλη η Ελλάδα έμεινε άναυδη στο άκουσμα του τραγικού συμβάντος, ενώ η οικογένειά του δεν μπορούσε με τίποτα να διαχειριστεί το ότι δεν θα ξαναέβλεπε τον Παντελή της.

Η μητέρα του Αθηνά Παντελίδου ήταν από τις πιο τραγικές φιγούρες. Απόλυτα φυσιολογικό, καθώς η μοίρα της επιφύλασσε το πιο άδικο σενάριο. Όταν μια μάνα θάβει το παιδί της, είναι η απόδειξη ότι η ζωή έχει σκληρό πρόσωπο. Όμως, ο θάνατός του έπληξε ψυχικά και τα αδέρφια του, Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο Παντελίδη, καθώς πλέον η τριάδα τους είχε σπάσει.

Οι αναρίθμητοι θαυμαστές του τραγουδιστή δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα τον απολάμβαναν ξανά ζωντανά. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι λίγο πριν την πρεμιέρα του, που τόσο πολύ περίμεναν, ο αγαπημένος τους Παντελής τους έκανε την πιο αναπάντεχη έκπληξη!

Πέρασαν, λοιπόν, τέσσερα χρόνια. Τέσσερα χρόνια όπου ο σπουδαίος Παντελής Παντελίδης αν και έπαψε να τραγουδάει ζωντανά, δεν έπαψε να μας συντροφεύει. Όσο βερμπαλιστικό κι αν ακούγεται, η παρουσία του είναι αισθητή, αφού δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσουμε τη φωνή του στο ραδιόφωνο. Κι όταν την ακούμε, αμέσως τον νοσταλγούμε και χαμογελάμε.

Γιατί ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος με ταλέντο και πάθος. Ένας τραγουδιστής που τραγουδούσε με σεβασμό στο κοινό του. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να μαγνητίσει τους πάντες και να γίνει εμμονή πολλών. Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η απόδειξη πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις με πίστη, τότε πετυχαίνεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved