Ο Ηλίας Μελέτης αποκαλύπτει γιατί απέρριψε πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες
Showbiz

Ο Ηλίας Μελέτης αποκαλύπτει γιατί απέρριψε πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες

Ηλίας Μελέτης: Ο δημοφιλής ηθοποιός απέρριψε πρόταση να παίξει στις Άγριες Μέλισσες και αυτός είναι ο λόγος

Ο Μελέτης Ηλίας θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και με ό,τι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας με επιτυχία. Ο ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τις θεατρικές του υποχρεώσεις στο «Χρονικό του χρόνου» και στη «Σκούπα», εξομολογείται» όσα άλλαξαν στην καθημερινότητα του μετά το τέλος της σειράς «Το σόι σου»

Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη ζωή σου;

Το γέλιο παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μου, ειδικά από όταν έγινα μπαμπάς και συνειδητοποίησα ότι ένας από τους τρόπους για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των παιδιών είναι να τα κάνεις να γελάνε. Η με­γαλύτερη μου ευχαρίστηση είναι να βλέπω τα παιδιά μου να γελάνε.

Σου αρέσει να σε θαυμάζουν τα παιδιά σου και η σύζυγος σου ή το κοινό;

Η αλήθεια είναι ότι στους ηθοποιούς μας αρέσει να αρέσουμε, αλλά μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο. Να μη νομίζουμε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εμάς. Προσωπικά θέλω για τα παιδιά μου και τη σύζυγο μου να είμαι ο ήρωας τους, και όχι ο τοπ ηθοποιός στην Ελλάδα.

Τηλεοπτικά, φέτος, σε είδαμε στην κωμική σειρά του Αlpha «Κρατάς μυστικό;». Πώς ήταν αυτή η συνεργασία;

Ήταν μία τελείως διαφορετική σειρά από «Το σόι σου», η οποία γυριζόταν εκτός πλατό και εμένα μου έδωσε μεγάλη ανάσα. Επιπλέον, χά­ρηκα που δούλεψα με άλλους ανθρώπους. Με όλα τα παιδιά από «Το σόι» αγαπηθήκαμε αλλά ύστερα από ένα σημείο, λόγω της φύσης της δουλειάς, χρειάζεσαι μια ανανέωση.

Γιατί πιστεύεις ότι η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση;

Αυτό είναι και λίγο θέμα τύχης. Κατά τη γνώμη μου, το επίπεδο του χιούμορ ήταν ένα βήμα παραπέρα από το συνηθισμένο, πιο προχω­ρημένο. Από εκεί και πέρα, από άποψη γυρίσματος και αποτελέσματος, είμαι 100% ευχαριστημένος.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Τηλεοπτικά γίνονται κάποιες συζητήσεις, για τις οποίες δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι, ενώ θεατρικά θα βρίσκομαι στο θέατρο Αλίκη με την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου «Μπαμπά­δες με ρούμι» μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηηαναγιώτη κ.ά.

Κάτι έχει κυκλοφορήσει για τις «Άγριες Μέλισσες»...

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια κουβέντα, από πέρυσι, αλλά όταν μου το πρότειναν είχα ήδη κλείσει για το «Κρατάς μυστικό;». Προς το πα­ρόν, θα σου πω μόνο ότι υπάρχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον από δι­άφορες πλευρές.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved