Η φιλανθρωπική προσφορά της Ζέτας Δούκα και ο λόγος που το κάνει
Showbiz

Η φιλανθρωπική προσφορά της Ζέτας Δούκα και ο λόγος που το κάνει

Για την φιλανθρωπική της δράση μίλησε η Ζέτα Δούκα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την ANASA και για το έργο που επιτελείται από αυτήν την οργάνωση, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στην κορούλα της και τον σύζυγό της.

-Σας αρέσει πολύ ο χορός;

«Ήμουν χορεύτρια μέχρι τα 22 μου. Τώρα χορεύω όποτε βρίσκω ευκαιρία».

-Έχετε μια κόρη 4 χρόνων. Πώς είναι η οποία χρειαζόμαστε για να μπορούμε να πούμε καθημερινότητα σας; Πώς το ισορροπείτε;


«Όπως το ισορροπεί κι ένας άντρας μπαμπάς. Αυτή η ερώτηση δεν θα πρέπει να γίνεται. Εμείς οι γυναίκες θα έπρεπε να σταματήσουμε να ρωτάμε τέτοια πράγματα στο παιδί μας».

-Γνωρίζω την απάντηση σας και την επιδίωξα. Έχετε, λοιπόν, μια τέτοια συνεργασία με τον σύζυγό σας;

«Ναι, έχω κάνει μια πολύ καλή επιλογή του μπαμπά της Θάλειας. Είμαστε δύο άνθρωποι που μοχθούμε καθημερινά, παλεύουμε για να έχουμε αυτά τα οποία χρειαζόμαστε για να μπορούμε να πούμε ότι ζούμε μια ζωή και προσφέρουμε και κάποια πράγματα στο παιδί μας, όχι όμως να είμαστε σκλάβοι αυτών. Φροντίζουμε να χαιρόμαστε και να βρίσκουμε στιγμές ελεύθερου χρόνου. Για το παιδί μας, και για εμάς ξεχωριστά».

-Έχετε και ένα σπουδαίο έργο, που υπηρετείτε πολλά χρόνια, την ΑNASA.

«Η ΑΝΑSA επιχειρεί δύο πολύ μεγάλα ανοίγματα με την επέκταση του Κέντρου Ημέρας της, που λειτουργεί στην Αθήνα από το 2007, κάτι που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα και με την ίδρυση ενός Κέντρου Ημέρας ανάλογου με αυτό που λειτουργεί στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη».

- Είστε περήφανη για αυτό το έργο;

«Ναι, και αυτό με κρατάει εδώ που είμαι, γιατί είναι τόσα τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει στην Ελλάδα μας με όλα τα γραφειοκρατικά, που πρέπει να είσαι πολύ περήφανος και να έχεις πολύ μεγάλο θάρρος και θράσος για να κρατήσεις μια τέτοια δομή 12 χρόνια ζωντανή». Είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved