Μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της και δεν κρύβει ότι σκέφτεται τον γάμο! (photos)
Showbiz

Μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της και δεν κρύβει ότι σκέφτεται τον γάμο! (photos)

Είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της και αν και μικρή σε ηλικία, όχι μόνο δεν αποκλείει τον γάμο αλλά θα ήθελε να τον συνδυάσει και με τον ερχομό ενός παιδιού. 

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν με επηρεάζει στη δουλειά μου, αλλά σίγουρα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά που σπαταλάς τόση ενέργεια και υπάρχει κόσμος που είναι επιφανειακός, είναι πολύ ωραίο να γυρνάς σπίτι και να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις καλή επικοινωνία και μπορείς να χαλαρώσεις» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Σε ό,τι αφορά το θεσμό του γάμου και αν σκέφτεται σύντομα να ντυθεί νυφούλα, η ίδια αποκάλυψε: «Σκέφτομαι τον γάμο περισσότερο από όταν ήμουν μικρότερη. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να το σχεδιάσεις, γιατί φεύγει η μαγεία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω σχέδια γάμου και τι θέλω να φορέσω. Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Όσο για το αν θα προτιμούσε κλειστό -σχεδόν μυστικό- γάμο, η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν νομίζω ότι θα το έκανα αυτό, γιατί θα ήθελα να έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τους δικούς μου ανθρώπους».

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού η ίδια θεωρεί πως ένα παιδί συνδυάζεται στο μυαλό της με τον γάμο. Μάλιστα τόνισε: «Το ένα πάει με το άλλο. Όσο μου περνάει από το μυαλό ο γάμος, μου περνάει και το παιδί. Είναι αυτό που ονομάζουμε αλλαγή ζωής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved