Η ερωτική εξομολόγηση πρώην παίκτριας του φετινού My Style Rocks και τα τρυφερά λόγια (photos+vid)
Showbiz

Η ερωτική εξομολόγηση πρώην παίκτριας του φετινού My Style Rocks και τα τρυφερά λόγια (photos+vid)

Είναι μαζί με τον σύντροφό της 18 ολόκληρα χρόνια και παρ' όλο που φλερτάρει εδώ και πολλά χρόνια με τη δημοσιότητα, κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα. 

Πρόσφατα, η ίδια με αφορμή την επέτειο των 18 χρόνων ευτυχίας στο πλευρό του αγαπημένου της, ανάρτησε μία πολύ όμορφη φωτογραφία η οποία συνοδευόταν από ένα ακόμα πιο τρυφερό μήνυμα.

Ο λόγος για την Άντζυ Ανδριτσοπούλου η οποία τόλμησε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της με τον οποίο είναι μαζί 18 χρόνια…

«Αυτό το αγόρι είναι ο άντρας μου που είμαστε μαζί 18 χρόνια, μισή ζωή... Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο μου και να γίνει σύντροφος ζωής.

Δίπλα μου πάντα, στηρίζει τα όνειρά μου και βάζοντας κοινούς στόχους προχωράμε στα εύκολα, στα δύσκολα και σε ό,τι μας φέρνει η ζωή...

Τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο από αυτό και εύχομαι σε όλους να έχετε δίπλα σας ανθρώπους αληθινούς που να σας αγαπούν και να γεμίζουν την ψυχή σας χαρά» έγραψε η όμορφη tv persona την οποία είχαμε απολαύσει πρόσφατα κατά τη συμμετοχή της στο φετινό My Style Rocks. Δείτε το βίντεο με κάποια από τις εμφανίσεις της στο ριάλιτι μόδας.

https://www.instagram.com/p/B9J7SrGjcbT
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved