Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Έτσι είναι σήμερα η Ολίβια Χάσεϊ που ενσάρκωσε την Παναγία (photos)
Showbiz

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Έτσι είναι σήμερα η Ολίβια Χάσεϊ που ενσάρκωσε την Παναγία (photos)

Ο ρόλος της Παναγίας στην τηλεταινία «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» έκανε την Ολίβια Χάσεϊ να τύχει μεγάλου θαυμασμού.

Σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας και ο Τζεφιρέλι την ανακάλυψε νωρίς.

Η 69χρονη πια ηθοποιός με αγγλικές και αργεντίνικες ρίζες ξεκίνησε την υποκριτική της πορεία στο θέατρο, όμως ο Φράνκο Τζεφιρέλι ήταν εκείνος που την έκανε να καθιερωθεί, αφού με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» κατάφερε να κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

Η μεγαλύτερη, όμως, επιτυχία ήρθε το 1977 στην δημοφιλή σειρά του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κάθε χρόνο προβάλλεται μέσα από τον ΑΝΤ1, με εκείνη να υποδύεται την Παρθένο Μαρία, σε ηλικία 26 χρόνων. Η Ολίβια Χάσεϊ έχει κάνει τρεις γάμους κι έχει αποκτήσει δυο γιους και μία κόρη.

Έχει 38 κινηματογραφικές ταινίες και 11 τηλεοπτικές παραγωγές στο ενεργητικό της, ενώ ακόμη έχει χαρίσει τη φωνή της στα video games των Star Wars. Έχει αποσπάσει βραβείο David di Donatello Awards για τον «Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» του 1969 , αλλά και Golden Globe για το ίδιο έργο, ενώ ο τελευταίος της ρόλος ήταν αυτός της Μητέρας Τερέζα.

Η ερμηνεία της στο δημοφιλές σήριαλ, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες καθηλώνει το κοινό, ήταν εντυπωσιακή, με την ίδια να έχει δεχτεί πολύ καλές κριτικές. Το βλέμμα της και η γήινη αλλά ταυτόχρονα νεραϊδένια της ομορφιά δεν πέρασε απαρατήρητη, και ακόμη και σήμερα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα!

Δείτε την στο «σήμερα» στις ακόλουθες εικόνες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved