Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική «Παγώνα» εξομολογείται τι τη συγκινεί στην καθημερινότητά της (pics)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική «Παγώνα» εξομολογείται τι τη συγκινεί στην καθημερινότητά της (pics)

Η Δανάη Λουκάκη ερμηνεύει στις Άγριες Μέλισσες την Παγώνα, μια φαινομενικά «τυπική νοικοκυρά» της δεκαετίας του ’50 στην ελληνική επαρχία, που εσωτερικά εκρήγνυται, όταν γεννάει το τρίτο της παιδί. Παράλληλα, συμμετέχει και στο «YFSF».

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε φέτος σε διπλό... ρόλο μιλάει για όλα αυτά που την κάνουν να νιώθει όμορφα στην καθημερινότητά της...

- Φέτος για εσάς είναι μια πολύ ωραία χρονιά...

«Όντως, έγινε μια πολύ ωραία εκκίνηση με τις “Μέλισσες” και με το “YFSF”. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων και στους ανθρώπους που μου έ­καναν τις εκάστοτε προτάσεις και στο πώς τα έφερε ο χρόνος».

- Πού βρίσκεται η ηρωίδα σας;

«Είναι μια γυναίκα που προσπαθούσε να στα­θεί μέχρι πρότινος -μέχρι να πάθει ό,τι έπαθε- στο ύψος των περιστάσεων, καθώς είναι η σύζυγος του κοινοτάρχη. Όλο αυτό έρχεται να ανατραπεί από ένα γεγονός πάρα πολύ σοβαρό, την επιλόχειο κατάθλιψη. Για εκείνη αυτό είναι τρομακτικό, δεν το κατανοεί και δεν μπορεί να το ορίσει. Και βρίσκεται εντελώς ανήμπορη, χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, φοβάται τον εαυτό της και κοινωνικά φοβάται ότι θα την πουν τρελή. Έτσι, φεύγει για να τους αφήσει ήσυχους, να μην έχουν την έν­νοια της και τον καημό της».

- Πώς βρεθήκατε στο «YFSF»;

«Η σχέση μου με την τηλεόραση έχει προκό­ψει τα τελευταία 3,5 χρόνια, μόλις τελείωσα δηλαδή τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Έτσι, ήμουν πολύ διατακτική γι’ αυτό, για το κατά πόσο ένα show είναι κάτι που μπορώ να υπο­στηρίξω. Τελικά περνάω πάρα πολύ ωραία».

- Η τέχνη είναι σπουδαίος αγωγός και το καταλαβαίνουμε αυτές τις μέρες. Είναι μια αναγνώριση αυτή;

«Η τέχνη είναι ένα καταφύγιο. Έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για τον Ταρκόφσκι αυτές τις μέ­ρες και τον ρώτησαν ποια είναι η ουσία της ζωής. Εκείνος απάντησε ότι η ουσία της ζωής είναι η ουσία της τέχνης, που προσπαθεί να α­πεικονίσει τόσες αλήθειες της ζωής. Έτσι δια­βάζοντας, βλέποντας, ακούγοντας αυτό που δεν έχω τώρα έξω, το ζω στο σπίτι μου».

Τι σας συγκινεί;

«Η ομορφιά έξω, το γήρας, τα παιδιά, τα παιδικά μου χρόνια, τα ζωάκια -έχω δυο γατιά- και τώρα είναι η συντροφιά μου. Εγώ και αυτά τα δύο είμα­στε σύντροφοι».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved