Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάσαι το «χρυσάνθεμο»; Δεν πάει ο νους σου τι κούκλα είναι σήμερα
Showbiz

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάσαι το «χρυσάνθεμο»; Δεν πάει ο νους σου τι κούκλα είναι σήμερα

Κωνσταντίνου και Ελένης: Είναι όντως τόσο όμορφη όσο ένα μυρωδάτο χρυσάνθεμο! 

Είναι το μωρό εκείνο που η Ελένη και ο Κωνσταντίνος είχαν φιλοξενήσει στο τηλεοπτικό τους σπίτι, όταν η κολλητή της Ελένης, Φυλλιώ, το άφησε εκεί για να το φροντίσουν καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, πήγαν ένα ταξίδι, ως οικολόγοι.

Και μπορεί στην αρχή να είδαμε το μωρό να δυσκολεύει τη ζωή της Ελένης και του Κατακουζηνού, όμως αργότερα δεν μπορούσαν να το αποχωριστούν. Για καιρό μάλιστα κυκλοφορούσε η φήμη ότι αυτό το μωρό, ήταν η κόρη της Ελένης Ράντου, φήμη την οποία διέψευσε η Άννα Χατζησοφιά.


«Όχι μόνο είναι αναληθές το δημοσίευμα αυτό… Η αλήθεια είναι ότι το Χρυσάνθεμο ερμηνεύτηκε από δύο μωρά που δεν μοιάζαν και καθόλου μεταξύ τους. Γυρίστηκαν κάποιες σκηνές με το ένα μωρό, το οποίο μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει, αλλά ούτε οι σκηνές να ξαναγυριστούν, οπότε κλήθηκε άλλο να παίξει τον απαιτητικό ρόλο», είχε αναφέρει η Άννα Χατζησοφιά.

Το «Χρυσάνθεμο» υποδύθηκε η Αναστασία Κοζαδίνου-Μέτση.

Το 22χρονο κορίτσι σήμερα είναι σκέτη καλλονή! Σπουδάζει από το 2016 Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου και οι φωτογραφίες της είναι σκέτο αριστούργημα!

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved