Φλορίντα Πετρουτσέλι – Άρης Γούτος: Δείτε πώς είναι το σπίτι τους λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι – Άρης Γούτος: Δείτε πώς είναι το σπίτι τους λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους

Φλορίντα Πετρουτσέλι Άρης Γούτος:  Η αντίστροφη μέτρηση για την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους κοντεύει να φτάσει στο τέλος της και εμείς «τρυπώσαμε» στο σπίτι τους 

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος μετράνε ήδη δύο χρόνια γάμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της έχουν ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι την Μαίρη και σε λίγες μέρες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους και το δεύτερο παιδάκι τους που θα είναι αγοράκι.

Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Φλορίντα Πετρουτσέλι οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση να κάνουν πολιτικό γάμο με την ίδια να δηλώνει τότε:

«Επιτέλους παντρεύτηκα και χάρηκε και η μανούλα μου! Για μια μαμά είναι πολύ σημαντικό αυτό. Σάββατο μεσημέρι, δώδεκα η ώρα περίπου, εμείς οι πιο κοντινοί συγγενείς, ήμασταν περίπου 20 άτομα… Γελάσαμε… Εγώ συγκινήθηκα πολύ και δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα με έπιαναν τα… ζουμιά, από την αρχή, πριν φτάσουμε στο Δημαρχείο. Συγκινήθηκα πολύ, ο Άρης ήταν πιο ήρεμος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και οι δύο…»!

Εμείς λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, «τρυπώσαμε» στο σπίτι τους και σας παρουσιάζουμε, εκτός από το δωμάτιο του παιδιού που περιμένουν και άλλα σημεία του σπιτιού τους.

Δείτε το σπίτι της Φλορίντας Πετρουτσέλι και του Άρη Γούτου στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved