Χριστίνα Ψάλτη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της και η νέα τους ζωή (Photos)
Showbiz

Χριστίνα Ψάλτη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της και η νέα τους ζωή (Photos)

H Χριστίνα Ψάλτη έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και απολαμβάνει κάθε στιγμή που μοιράζεται με τον νέο της σύντροφο!

Η όμορφη ηθοποιός, για αρκετό καιρό μετά τον θάνατο του αξέχαστου συζύγου της Στάθη Ψάλτη πέρασε ένα μεγάλο διάστημα απόλυτου πένθους και ανείπωτης θλίψης. Κατάφερε όμως να συνέλθει και να δει το μέλλον με αισιοδοξία. Σε αυτό καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό της και έμελλε να γίνει μετέπειτα ο σύντροφός της.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Αντώνη Κάρδαρη, ο οποίος δραστηριοποι­είται στον χώρο της εστίασης και δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ. Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έχουν αποφασίσει να μοιράζονται τα πάντα μαζί και μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο έγινε γνωστό ότι συγκατοίκησαν και κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. «Μια αγκαλιά και έναν άνθρωπο να μας αγαπάει τις στιγμές που δεν ξέρουμε πώς να αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας» είχε γράψει τότε σε μία ανάρτησή της η Χριστίνα Ψάλτη.

Τώρα επανήλθε με ένα νέο μήνυμα, εξίσου τρυφερό για τον σύντροφό της ο οποίος γιόρταζε και μ' αυτό ήθελε να του ευχηθεί: «Χρόνια πολλά στο πιο δυνατό στήριγμα της ζωής μου» αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του Αντώνη της. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες τους αλλά και αυτή που ανέβασε τώρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved