Έλληνας σχεδιαστής καταγγέλλει: « Με έχουν κλέψει 2 τραγουδίστριες»
instagram/catwalk_connection
Showbiz

Έλληνας σχεδιαστής καταγγέλλει: « Με έχουν κλέψει 2 τραγουδίστριες»

Έλληνας σχεδιαστής καταγγέλλει:«Η μία μάλιστα μου πρότεινε να αγοράσω ξανά το δικό μου ρούχο το οποίο το είχε κλέψει από μένα και δεν το είχε πληρώσει»

Ο Έλληνας σχεδιαστής μιλά σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκαλύπτει ότι όπως και άλλοι σχεδιαστές έτσι και αυτός έχει πέσει θύμα κλοπής από Ελληνίδες τραγουδίστριες.
Όπως μάλιστα δηλώνει στο περιοδικό Χάι, η μία από αυτές ήθελε να του πουλήσει το φόρεμα που του έκλεψε!

Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια διάσημη γυναίκα που έχεις ντύσει;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία γιατί έχω ντύσει πάρα πολλές διάσημες Ελληνίδες. Ωστόσο με έχει αγγίξει η Άντα Λιβιτσάνου που ήταν η πρώτη που φόρεσε ρούχο μου τότε στο «Super Idol». Αργότερα ακολούθησαν σχεδόν όλες οι διάσημες Ελληνίδες, όπως η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Εβελίνα Παπούλια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Νατάσα Μποφίλιου, η Κατερίνα Στικούδη οι «Vegas», η Αγγελική Ηλιάδη, η Καίτη Γαρμπή, η Ναταλία Δραγούμη και πολλές άλλες που τώρα μπορεί να μου διαφεύγουν και να με συγχωρήσουν αν το ξεχνάω.

Θυμάσαι κάποιο ευτράπελο που έχει συμβεί σε κάποια δική σου επίδειξη μόδας;
Ένα ευτράπελο που θυμάμαι είναι όταν έπεσε η Πέμυ Ζούνη στην πασαρέλα. Ήταν κυρία βέβαια και το χειρίστηκε άψογα, σηκωθηκε, χαμογέλασε και συνέχισε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ενα άλλο περιστατικό που με συγκίνησε πολύ είχε να κάνει με την Έφη Παπαθεοδώρου τη γνωστή σε όλους μας «Θεοπούλα» του «Παρά πέντε». Έπαιζε στην παράσταση τότε «Γοργόνες και μάγκες», της είχαμε στείλει το ρούχο στο θέατρο και όπως ήταν βαμμένη από την παράσταση, το φόρεσε, πήρε ταξί, ήρθε, περπάτησε στην πασαρέλα και γύρισε τρέχοντας πίσω στο θέατρο για να παίξει στη δεύτερη παράσταση. Με συγκίνησε πάρα πολύ. Αλλά και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, όπως και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με είχαν συγκινήσει όταν φόρεσαν ρούχα μου.

Κάποιοι συνάδελφοί σου, έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς τραγουδίστριες και ηθοποιούς που παίρνουν ρούχα και δεν τα επιστρέφουν ποτέ ή απαιτούν από τους σχεδιαστές να τους τα κάνουν δώρο, σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;
Φυσικά και μου έχει συμβεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Η κρίση του κορονοϊού που ξέσπασε ξαφνικά είχε αρνητικό αντίκτυπο στη δουλειά σου;

Ήταν ένα σοκ! Διαλύθηκαν τα πάντα. Είχα έτοιμη συλλογή που θα παρουσιαζόταν στο «Athens exclusive designers week» τον Μάρτιο, ήταν όλα έτοιμα και δεν έγινε τίποτα. Μετά ακολούθησαν ακυρώσεις παραγγελιών από όλα τα showrooms σε όλο τον κόσμο. Όλο αυτό μου προκάλεσε τουλάχιστον 40.000 ευρώ ζημιά.

To πιο ακριβό ρούχο που έχεις πουλήσει ποτέ σε πελάτισσα ποιο είναι;
Μια πριγκίπισσα του Ντουμπάι είχε κάνει ειδική παραγγελία ένα ρούχο που είχα φτιάξει αποκλειστικά γι’ αυτήν και στοίχιζε 10.000 ευρώ.

Θα συμμετείχες σε κάποιο ριάλιτι μόδας ως κριτική επιτροπή; Ποτέ δεν λέω ποτέ! Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν νομίζω ότι μου πάει. Αυτά τα σόους δεν ασχολούνται με τη μόδα, αλλά κάνουν σκληρό ριάλιτι. Για παράδειγμα στο «My style rocks» δεν κρίνουν καθόλου τις εμφανίσεις των κοριτσιών, τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα για να γίνει φασαρία στο πλατό και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης. Αν και λατρεύω τη Χριστοπούλου, δεν μ’ αρέσει καθόλου το αποτέλεσμα της εκπομπής. Έχουν πάρει δεκαπέντε κορίτσια επειδή έχουν followers στο instagram και δεν έχουν ιδέα από μόδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved