Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να δει το ηλιοβασίλεμα!
Showbiz

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να δει το ηλιοβασίλεμα!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άγνωστες πτυχές από την καθημερινή ζωή της εθνική μας σταρ όταν έβγαζε το μέικ απ και χαλάρωνε

Η Νάντια Χαλαμανδάρη η Ελληνίδα δημοσιογράφος που γνωρίστηκε με τον πρώτο εξάδελφο του Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, τον Φερνάντο Γκόμεζ-Αθέμπο και αφού παντρεύτηκαν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, μιλάει σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
Μεταξύ άλλων λέει στο Gala για τις συνήθειες της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Ποιες από τις προσωπικότητες που έχει συναντήσει σε κέρδισαν και για ποιο λόγο;
Ζώντας στο Λονδίνο για δέκα χρόνια και ταξιδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο είχα την τύχη να γνωρίσω μεγάλες προσωπικότητες. Ανάμεσά τους η οικογένεια Γκάντι στην Ινδία και ο Πελέ στη Βραζιλία.
Ξεκίνησα να ασχολούμαι και με τη δημοσιογραφία παίρνοντας τους συνεντεύξεις. Η προσωπικότητα όμως που επηρέασε τη ζωή μου ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία ήμουν ιδιαίτερα δεμένη και περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Από τα 18 μέχρι και τα 22 μου χρόνια

Τι θυμάσαι από εκείνη;
Την πρώτη φορά που την είδα αισθάνθηκα ότι κοιτούσα μία γυναίκα με παιδικό πρόσωπο είχε μία απίστευτη αύρα έλαμπε. Η ατμόσφαιρα γύρω της ήταν πάντα χαρούμενη με υπέροχο χιούμορ, πολλές πλάκες και αστεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς το πρωί και τελευταίο πριν κοιμηθείς το βράδυ;
Η μέρα μου δεν μπορεί να ξεκινήσει αν δεν πιω ένα δυνατό latte.
Το βράδυ πριν κοιμηθώ θα παρακολουθήσω σίγουρα κάτι από την ξένη τηλεόραση. Συνήθως επιλέγω κάτι από χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Αγγλία αλλά αν δω κάτι ενδιαφέρον και από άλλες χώρες θα το παρακολουθήσω. Μου αρέσουν τα talks shows, τα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν πραγματικά γεγονότα και ανθρώπους αλλά και μερικές σειρές από την ελληνική τηλεόραση, παρακολουθώ το δελτίο ειδήσεων από την ισπανική βλέπω σειρές στις οποίες βάζω ισπανικους υποτιτλους γιατί με βοηθούν πολύ να μάθω καλύτερα τη γλώσσα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον προσπαθεί να μάθει μία ξένη γλώσσα βοηθά πολύ να την ακούς αλλά και να τη διαβάζεις ταυτόχρονα.

Η Ισπανία ήταν μία από τις χώρες που δέχτηκαν ισχυρό πλήγμα από την πανδημία του κορωνιού.
Πράγματι ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση κάποια στιγμή ο αριθμός των νεκρών αγγιξε τους 900 ημερησίως. Συνολικά οι νεκροί που είναι πάνω από 27.000 με τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη να έχουν πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας. Το lockdown ήταν πολύ σκληρό, αλλά ο κόσμος φοβόταν να βγει από το σπίτι του. Οι περισσότερες στη Μαδρίτη έχουν να σου μιλήσουν για κάποια ανθρώπινη απώλεια σκληρές καταστάσεις. Στην Ισπανία όλοι δίνουν τα εύσημα στην Ελλάδα σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κρίση αισθάνθηκα περήφανη που άκουσα τόσο θετικά σχόλια για τη χώρα μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved