GNTM: Δες τον Μέντορα Γιώργο Καράβα ημίγυμνο και θα τρίβεις τα μάτια σου!
Showbiz

GNTM: Δες τον Μέντορα Γιώργο Καράβα ημίγυμνο και θα τρίβεις τα μάτια σου!

Το GNTM επιστρέφει! Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3.

Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο Μέντορας του GNTM 3.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ. Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι ο πιο περιζήτητος άνδρας του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς η μεσογειακή ομορφιά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο δυναμικός χαρακτήρας του, τον έχουν καθιερώσει εδώ και 17 χρόνια ως μοντέλο σε διεθνές επίπεδο, με τις προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έχει ποζάρει για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει το «πρόσωπο» σε παγκόσμιες καμπάνιες και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford. Κορωνίδα του σπουδαίου βιογραφικού του, αποτελεί σίγουρα η συνεργασία του με τον οίκο Hermès, ο οποίος επανειλημμένα τον έχει επιλέξει ως πρωταγωνιστή του.

Αυτό το Σάββατο (27/6) πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ημίγυμνη φωτογραφία του και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί και θα τρίβεις τα μάτια σου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved